Topiknyitó: Toka 2024. 03. 05. 13:01

Toka Club/Geri-inv/Labanc TA/Nacky  

Üdvözlet a Toka Club-ban.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
retektoni
retektoni ma, 07:29
Előzmény: #9108  Nacky
Ez a cikk szerintem nem fedi a valóságot. Ameddig nincs egy kettős adóztatást elkerülő egyezmény elfogadva, szerintem nem fognak sorban állni, hogy velünk üzletelhessenek. Az üzletemberek közül kiemelt Péterffy Tamás pedig a tárgyalás óta összecsomagolt és a közép illetve kelet-európai ügyfeleik már nem Budapesthez tartoznak, hanem Írországhoz.
GERI-inv
GERI-inv ma, 06:52
Jó reggelt!
USA futures
S&P +0,11%
Dow +0,17%
NASDAQ +0,05%
Ázsia
Nikkei225 -0,5%
Hsi +0,88%
Vix +8% fokozatosan nő napok óta a félelem index. Shitcoin beadta a déli irányt. Hátha jó jel ez a tőzsdéknek.
Nacky ma, 05:30
Országos előrejelzés: szerda estig                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  A változóan felhős ég mellett az ország legnagyobb részén legalább néhány órára kisüt a nap, a látási viszonyok is javulnak, de az északkeleti, keleti tájakon borult maradhat az ég. Csapadék nem várható. Többnyire mérsékelt lesz a délire, délnyugatira forduló szél. A hőmérséklet délután általában 6, 12 fok között várható, de északkeleten, keleten ennél hűvösebb is lehet. Késő estére 0 és +6 fok közé hűl le a levegő.
Nacky ma, 05:29
Boldog névnapot az Augusztáknak !                                                                                                                                                                                                                                                                                                       Auguszta névnap március 29-én és december 18-án van a hagyományos naptárakban. Az Auguszta név a latin eredetű Augustus férfipárja. Az Augustus név magyar formája az Ágost és Ágoston.  A  név jelentése: magasztos, fennkölt. Névváltozatai: Augusztina, Ágosta.
Toka
Toka kedd, 21:42
Előzmény: #9104  raus
Nem semmi Raus Úr, figyelni fogom.Hát ott semmi jót nem jósolok, talán ha vmi hír támasztaná az árfolyamot.Az is gond, hogy aki veszteséget realizál az adó miatt, nem biztos, hogy ott veszi újra magát.
raus kedd, 21:36
Előzmény: #9101  Toka
Nek tudom annyit mondott h 90% full pénzének benne messze lesz még s teteje Toka Ur 
De ő amcsi speka szóval nem biztosíték 
Jósda na mit szólsz delta ma már 61-63 rés tetejét nyalta 
Holnap lesz lejjebb kb
Toka
Toka kedd, 20:02
Előzmény: #9070  raus
Raus Ur, a haverod valamit tudhat😇👍
Toka
Toka kedd, 17:18
Cignek odakentek 600ezret, kihangsulyoztak egyedi...eredményt nem befolyasol.
Toka
Toka kedd, 16:59
Az oszti 4essel fog kezdodni minimum....ahogy a klub megjosolta az emelkedést is😇
Toka
Toka kedd, 16:58
Meg is kezdodtek a cig vetelek.370 bezárt.
Toka
Toka kedd, 16:41
Előzmény: #9084  Toka
Tudtam...viszketett a tenyerem..
Toka
Toka kedd, 16:12
Ne adjátok az értékes papírokat!
Toka
Toka kedd, 15:56
Elült a pánik a forint piacán, az MNB döntése megnyugtatta a befektetőket.
Balna1969
Balna1969 kedd, 15:32
Másfél hete nézegettem a MOL lecsorgását a 2700 feletti szinteken és elmélkedtem azon (ebben a fórumban is), hogy egyszer  (?) még megjárja a 2620 körüli árfolyamot.... de persze addig álmélkodtam, amíg az árfolyam tényleg be nem esett, én pedig néztem, mint a moziban, mert megbízást bezzeg nem állítottam be. Igazi balf...ék vagyok. :(
Toka
Toka kedd, 15:06
Előzmény: #9086  GERI-inv
Én most megemelek még 1 fröccsöt, kiirjuk s holnapi tippeket is.
GERI-inv
GERI-inv kedd, 14:40
Előzmény: #9085  Toka
Ez nem volt nagy kérdés… csökkenteni nem tud.. emelni sem tud… mert így is nálunk a legmagasabb. 
Toka
Toka kedd, 14:33
Változatlanul hagyta az alapkamatot mai ülésén a Magyar Nemzeti Bank Monetáris Tanácsa, az maradt továbbra is 6,5%. A döntés nem okozott meglepetést, a pénzpiaci folyamatokat látva várható volt, hogy nem fog lépni most a jegybank.
Toka
Toka kedd, 14:17
Froccsozok, kozben néha nézem a bet oldalát mert lehet hoz valamit a szerencse, igen viszket a tenyerem.
Toka
Toka kedd, 13:36
Lenézek egy fröccsre, most jol fog esni a körömpörköltre.🍷
Toka
Toka kedd, 13:14
Dodo most eppduferbem uldoz, de aranyos:)

Topik gazda

Toka
Toka
3 2 5

aktív fórumozók

friss hírek További hírek