Ahogy a nagyanyám mondta: ki lesz b*szva, mint a macska sz…ni… Toka felfüggesztése lejár pár balfácán ki lesz innen tiltva… kuruzsló remegők meg társai!
Te értetlen, ha fórumot visszaolvasod tudod, hogy kiszálltam belőle. Nem nagyon érdekel az App, sem semelyik SIT …. Ez egy magán vélemény, miért nem venném vissza!!!! Mert Jellinek Dániel, aki tulajdonos az Appban, más cégben bűnelkövető!!!! És beismerő vallomást tett!!! Mit nem értesz ezen, hogy vita lezárva!!! Csúnyán kell neked mondani?? Vagy ennyire baj van veled? Vagy már megint kötekedni akarsz?
Ehhez még cikk sem kell, a vak is látja, hogy azért csinálod, hogy olcsóbban vegyél! Evvel kezdted a válaszod Koati-nak, hogy melyiket vennéd! Ezt írtad: "Válasz egyszerű App, de egy visszatesztelés alján". Aztán elkezdted összehordani a marhaságokat, lebegtetni a BÉT-ről való kitiltás lehetőségét, stb! Felesleges magyaráznod! Te írtad őket!
a mai világban minden cégvezető veszélyben van - miért is? - mert olyan dolgokért is felelősséget kell vállalnod, amiknek a tényleges mivoltát nem tudod ellenőrizni
mert ha Te, mint cég elvégeztetsz egy tevékenységet valakivel (mondjuk egy autójavítást), mint megrendelő, és utólag kiderül, hogy az általad megbízott cégnek nem voltak bejelentett munkavállalói és gépjármű szerelési alvállalkozója sem volt, akkor Téged megbüntethet az adóhatóság, hogy ez a cég nem is tudta elvégezni Neked az autójavítást, mert se embere nem volt rá és se alvállalkozója, tehát nem való gazdasági eseményről fogadtál be számlát, tehát költségvetési csalást követtél el - pedig Te elvitted hozzá az autót, ott sétálgattak a szerelők a műhelyben és az autódat tényleg meg is javították
szóval én azért óvatosan alkotnék véleményt egy újságcikk alapján - ha te is cégvezető vagy, akkor ismerned kell az ilyen helyzeteket, vagy ha van cégvezető ismerősöd, akkor érdemes meghallgatni, hogy ő mit gondol egy ilyen ügyről
a cégvezetés veszélyes üzem senkinek nem szerettem volna rosszat ezzel a beírással, csak egy másik aspektust is szerettem volna megvilágítani
Toka Club/Geri-inv/Labanc TA/Nacky