Köszönjük szépen :) Toka ha visszatér megtisztítja, majd a fórumot szerintem. Bár ahogy észrevettem Ő elég demokrácia párti. Én már nyomtam volna pár tiltást…
Én fogok hallgatni az alapítókra legközelebb ha a masterplastból kiszállok pluszban! Eddig amit írtak nagyon nagy százalékban be is jött!! Erről ennyit! Viszont a mastert magamtól vettem biztos vok benne h nem mínuszban fogom eladni max várok 1-2 évet!
Én szálltam ki korán … Toka még tartotta. Én anyáztam magam, de így is bőven plusz volt :) Figyeltem az árfolyamra, amikor kiszálltam ne borítsam be. Ha rányomnék egy két dologra a piaci eladás gombra lenne ott anyázás XD
Nekem nincs Toka-val semmi bajom, nem egyszer beszéltünk az Akko-ról anno! Elmondtam neki is, hogy egy fos papír és 300-ig nem érdemes ücsörögni benne! Te elhiszel mindent, az a te dolgod! Akkor biztos azt is tudod, hogy saját magának vette, vagy valamelyik rokont, havert beszélte rá éppen stb. és azok is eladták vagy nem...:) ,Maradjunk a földön...
Szerintem középtávon igen, ha te másképp gondolod, majd pár hónapon belül eldőlhet melyikünknek lesz igaza, én persze képes lennék beismerni ha nem nekem (ahelyett, hogy azt másokon vezetném le)
Látszik, hogy nem ismered Tokát. Általában ez úgy néz ki, hogy bejelenti pl. 11:15-kor, hogy vesz x db részvényt ebből, eltelik néhány perc, és valóban látszik a kötéslistából, hogy ennyi részvényt megvettek abból a papírból... és ezt valahányszor leellenőrzöm, látom. Utána rendszeresen elmegy állítása szerint presszózni, ezt már sajnos nem tudom leellenőrizni :) Ahelyett, hogy értékelnék a transzparenciáját (ami megjegyzem pénzügyileg nem biztos hogy a hasznára válik) ami szinte páratlan ebben a fórumban, állandóan a szálkát keresik benne. És olykor már bennem is csak azért, mert merem bevédeni különösen akkor, amikor letiltják. Jó lenne nem csak pesszimista szemmel nézni ezt a fórumot...
Masterplast ezek közül melyik? Hitelt vett fel, aztán kötvényt bocsátott ki amire most másik hitelt kell felvennie, hogy ne menjen tönkre...ez egy jó befektetésnek tűnik?
Mit igazol az? Az hogy volt olyan kötés és lehet onnét olvasta ki, majd benyögte! Lehetett az övé, de másé is! Semmit nem igazol, de nem is kell. Csak azt mondom, hogy bárki mondhat bármit, ettől persze lehetett az övé is! Láttunk már hasonlót az évek folyamán...
Szinte kizárólag alulértékelt papírokat javaslunk, amelyekbe nagy potenciálit látunk, és voltak már régen szebb napjaik, ezért nem is olyan könnyű bennük ragadni. Talán a pannergy a kivétel, őt viszonylag magas szinten javasoltuk, de elemzők szerint továbbra is alulértékelt a papír, stabil bevételű, és várakozásaink szerint az srv programuk hamarosan nagyot fog dobni az árfolyamán.
BIF is beszakadt 300-ról osztalék után 220-ig...aztán felment 800-ra...szóval ebből nagy következtetést levonni nehéz, hogy valami beesik, látszott, hogy pánikoltak páran a héten :))
Nem értem minek ez a dramatizálás, nem szabadult el a pokol az Akkoban, aki annó Toka ajánlására figyelt (én akkor nem), az még most is nagy pluszt realizálhatna. Továbbra is benne van az emelkedő trendben, lesznek még jó körei, csak azok kárognak, akik a várható korrekciótól befosnak. De aki ennyire nem képes kezelni ha egy részvény esik, az inkább ne tőzsdézzen mintsem másokon vezesse le a feszkót, én csak azt mondom.
én elhiszem amit a vételekről mondott, láttam is élőben ilyen esetet. inkább van itt egy csoportdinamikai és etikai kérdés, amit többen feszegetnek. beáll 4-5 ember egy topicba bátorítani a népet, még vesznek is darabszámot, és amikor elszabadul a pokol, akkor elpárolognak, mint forró sparhelten a macskahugy.
Toka Club/Geri-inv/Labanc TA/Nacky