Szép estét kívánok mindenkinek! Kicsit hanyagoltam a tőzsdét meg mindent ami azzal járt, nem jöttem hozzátok sem... Remélem jól mennek a befektetéseitek! Csak mozdul végre valami a Bét en!
Pár szót akartam szólni ezügyben az oroszok 2023-ban is fenyegetőztek nem egyszer… azóta folyamatosan. Szerintem ez, csak egy túlkapás…. Azért is írtam reggel, hogy erős vétel bármire… Az a helyzet néha a sajtó túlliheg dolgokat. Azt elképzelem, ha már a Kreml falait lövik, akkor megnyomja a gombot… addig nem hinném. Az elmúlt 80 évben kb, csak fenyegetésre használták az atomot szerencsére. Mindenki tudja, ha bevet 1-et kap 3-at vissza… szóval nem kezdenék bunkert betonozni holnap itthon XD Ugri bugri remegősök, ilyenkor dobálnak mindent… Szóval don’t pánik! USA már emelkedik is…
Kár szépíteni a mai napot, Putyin jól ráijesztett a világra, amire lefordultak a piacok... részvényenként eltérő volt a pánik mértéke, néhol meg se látszódott, míg máshol olyan öntögetések voltak, hogy az kiütött támaszokat/kilépett trendcsatornákból. Egy ilyen pánikhangulatot elég elhamarkodott lenne most TA alapján értékelni, várjuk ki a következő pár napot...
Ez nem csoda, hogy szerettem, mert úgy van megírva a forgatókönyv. Van egy kis veszekedés is, vita, nagy egyetértés, viccelődés. Érdekes, mikor a bőrből, fából készült kidikülben látják az innovációt és üzletet, a sokkal használhatóbba meg nem. Valaki 3 milliárdot kér, hogy növényeket vinne a marsra, van aki 3 milliót, hogy felhordhassa zöldségeit Pestre.
Az meg végképp nevetséges, hogy pétya itt a fórumon magyarázkodik és próbálja felbeszélni tőzsdei cége árfolyamát. Ennél még norbi is okosabban fejte meg a kisbüfiket.
Azt tudni kell, hogy egy ilyen műsor inkább show, mint valódi megmérettetés. A cápák közt-ben el sem tudom képzelni, milyen gázsit kapnak a cápák, hogy milliárdosként hajlandóak bohóckodni a kamerák előtt.
Toka Club/Geri-inv/Labanc TA