Néha vannak buktàk, nekem is… ez egy ilyen story… néha én is hűtöm magam nem szabad kapkodni, hajlamos vagyok rá. Meg hagyom magam elbizonytalanítani dilettánsok által… 75-85% bejön az elgondolásom. Most nem hagyom magam, kurva nagy a bull életérzés az otp-ben. Nem leszek beszari nem zárom a shortot. Látom plafont fogott, meg kifulladt a trend. :)
Baranyi Ferenc : Tudod-e, mit teszel? Mikor csalóra adod a voksod:tudod-e, mit teszel?Mikor a karvalyt hattyúnak mondod:tudod-e mit teszel?Mikor sugárként hódolsz a ködnek:tudod-e mit teszel?Mikor nem sírsz, ha másokat ölnek:tudod-e mit teszel?Mikor gyáván vagy színlelve tapsolsz:tudod-e mit teszel?Mikor botlás csak, hogy igazat szólsz:tudod-e mit teszel?Mikor mosolygod csak, ami sanda:tudod-e mit teszel?Mikor süketvak vagy készakarva:tudod-e mit teszel?Mikor nem hallod kételyedet megs nem nézed azt, mi kínos szemednek:tudod-e mit teszel?Ha tudod – sírig élj megvetésben.Ha nem – megbocsát Isten. De én nem.
Még nem írtam le a storyt...megakrán. Olvasom a topikot indul a papír....vettem 65 000 et valami 5.25ft ért. Kezdet emelkedni másnap is! Vettem hozzá 100 000 et 6.45ft on! Bevettem eladásra 7.15-7.25-7.35 ért 3 csomagban! Mikor eladtam aznap délelőtt levert a víz, hogy lehetek ilyen marha! Napokon belül vissza esett, ez most volt május 24-én azt hiszem! Deltában volt 3 jó köröm ott 84 ftig. Majd leírom az mhb buktát is!:)
Rá jöttem, hogy a lassú papírokhoz nincs türelmem. Pedig azt szeretnék megfogni egy duplázós papírt! Csak akkor maximum ha lesz egy szakadás a blueknál. Az mhb t kihagytam, talán majd osztaléknál jövőre.
Szeptember 23-ól lépnek életbe a régiós CECE index változásai, így a tényleges átsúlyozás szeptember 20-án lesz esedékes, ami egybeesik többek között a BUX átsúlyozásával is
Majdnem bele vettem, mikor felrántották 4160 ig...Hála, kihagytam! Nagyobb piac mozgást vártam...akkor hétfőn lesz az átsúlyozás? Azt hittem látványosabb zárások lesznek!
Toka Club/Geri-inv/Labanc TA