Multkor vettem kissebb menyiséget, 6200 db ot 210en, Koati Ur jelezte...hm momdom annyit megér.Szerinted Marika az srv-re akkoban miért van 2 opcio 180 as atlag +20 szazalék VAGY zaro +20 szazalék...érdekes...mi a véleményed, megirom én is az enyémet, megnézem 1re gondolunk e...
Erste… nagyon más opció nincs. Elég egy fapados a felület, de legalább működik.Mobil appja csont primitív, látszik az instrumentum meg az ajánlati és kész. Sajnos ott nem látszik kötéslista. Relatív olcsóbb, érdemes az erste investment oldalán a hirdetményeket megnézni. Létezik tbsz transzfer is. Szóval simán lehet vinni bankból másik bankba is. https://www.tradingview.com/ Gyakorlatban úgyis ezt használom, ha a trendet elemzem.
Hétfőn vagy kedden craftolok egy finom hekket. Tuti tipp: besózom a halat, kicsit megkapirgálom és beirdalom. Utána paprikás Liszt. Sütőpírra egy tepsire felsorakozom őket, megkenem olajjal egy kis ecsettel. Utána 220 Celsius és süljön :) Nagyon finom lesz a végeredmény és nem kell vakarni a tűzhelyet sem :)
:),példám...az MBHJB rakétázott a 3.ik napja mikor belekaptam valami 880 körül. Azt eladtam valamikor ezer ft felett. Megint vettem 1100 körül, meg még hozzá 1300 nál. Besz@rt a direktbróker ott reggel. Valamikor ebéd után kapcsolták vissza!!!! Az egymillió egyszáz ezer forintból csináltam 850 ezret!:) Ezért megfogadtam -5 % felett dobok minden papírt!
Toka Club/Geri-inv/Labanc TA