Jó reggelt kívánok! Na igen,oldalas vagy hasaalját mi is szeretjük nagyon! Marad utána a zsír amit kenyérrel, paradicsom vagy paprikával megeszünk. Gyerek koromban volt zsír bőven! Amióta nyomják minden szinten az étolaj lobbi megrendelt dumáját sokan olajjal főznek! Próbáljuk kikerülni...de lehetetlen. Éppen ezért újabban veszek a lid - liben kacsahájat amit kisütök, abból főzögetünk. A töpörtőt is szeretem. Halászlevet alkalmakra főzünk már csak. Majd írok arról is,hogy miért kerülöm újabban! Szép napot kívánok és jó kereskedést! ( Mindenkinek)
Jo recept én is elkészítem...közben....Egyre intenzívebb az eladói nyomás a kere3skedés végéhez közeledve, az S&P 500 1,1, a Dow Jones pedig már 1,4 százalék mínuszban áll. Az esésben a technológiai és a bankszektor papírjai állnak az élen.
Wow tetszik ki is próbálom majd. Az a helyzet a kacsát nagyon meguntam most egy kis időre. Szerintem heti 1x 2x volt valamilyen formában. Marha ugyanez a dolog… már minden formában ettük. Most kicsit újra előkerült a sertés egyszerűbb része. Múltkor pl oldalast sütöttem. Utána napokig kenegettem a zsírját esténként, amíg a szervezetem ordítani nem kezdett, hogy álljak le vele… sajnos a sok zsír és hagyma kicsinálta az epém. Nagyon nem szeretem a rumlis dolgokat a konyhában, azért nagyon szeretem a tepsis dolgokat, nem csattog az olaj… stb. :) Az a helyzet nagyon nagy kísérletező vagyok mindent ettem már szinte: kenguru, cápa, krokodil kb mindent… feleségem a magyar konyhára van beállva, szegény egy jó halászlevet nem kóstolt még meg. Pedig bográcson csinálom.
Szia, próbálj ki egy filezopf fot! Sertés szűz félbe vágva . Felvágni az oldalakat, hogy 3 csíkot kapj,de felül maradjon a nyitásnál egészben, hogy meg tudd fonni! Jó bemustározni, sózni Személy szerint a steak fűszert nem szeretem az íze miatt. Szóval befonni, alul ha kész megtűzöd fogvájóval. 1-2 napig olajban pácolni, majd abban az olajban sütöm meg, amiben állt. Egy db szűzpecsenyéből, kettőt tudsz fonni, a fogvájót a sütés végéig benne hagyni. Ha találok valami linket beteszem. Jó étvágyat hozzá! A fogam jobban bírja.... Az asszony szereti a tarját nagyon, soxor csinálok magamnak egy rosé kacsamellet inkább!
Toka Club/Geri-inv/Labanc TA