Köszönöm csak próbálom értékelni a dolgokat. Trumptól, csak azért félek nagyon, mert kiszámíthatatlan irracionális döntéseket tud hozni. Biden cselekedetei, csak azért jobbak, mert legalább tudjuk előre… legalább ránézésre próbálkozik a stábja a gazdaság pörgetésén. Szegény Biden maga, néha azt sem tudja hol van… Biden szeret játszani a rendőrösdit a világban, de ha balhé van tudjuk a rögtön ugranak és okoskodnak, de ha az olajért el kell porolni valaki fenekét valami ürüggyel, akkor rögtön fekete zsákba töltenék érte a fiaikat. Egyik sem jobb a másiknál sajnos…
NASDAQ-on eleve érik egy korrekció S&P 500 sose volt ilyen magasban. Kérdés mikor… Tény a Demokraták népszerűsége nem túl acélos. Mindent megtettek már Trump ellen. Eleve szabotálták, hogy el tudjon egyáltalán indulni a választásokon. Ha nem is a demokraták, akkor a Trump fogja saját maga az ötleteléseivel zúzni a világgazdaságot. Trump maga fegyveres háborút sose vívott, de gazdaságit annál inkább. Úgyse bír majd magával nekimegy majd Kínának meg EU-nak is. Nagy a nemzeti érzelme… igazi amerikai hazafi csodagyerek, olyan, mint egyetlen vezérünk amcsi kiadásban. Annyira megszállott, hogy még követőkre is talál. Az tök mindegy mekkora kárt csinál, csak hatalmon legyen és verje a mellét mennyire nemzeti.
Apróság,de talán haszonérvelés is lehet El tudjátok képzelni, hogy a demokraták urai,akik szintén populisták, a választások előtt borítanak a tőzsdén??Az olajat is ők fogják, olaj fel,infla fel.Leértékelődő nyugdíjszámlák,megtakarítások milyen módon hatnának a választókra??Erős dollár szintén mit eredményezne?Nem véletlenül próbálkoznak mindennel. Elvileg a világ legnagyobb befolyású katonai, politikai, gazdasági hatalmáról beszélünk.
Talán a spekakomban lesz nagy korrekció… jó a cég, de ennyire nem. Múltkor voltam bent intézni ügyeket srác csont hülyének nézett kijöttem. Megszólal, ha veszek telefont cirka 5e-vel növekszik csak a számlám. Mondom ácsi, most emeltetek 15%-ot. Mondta vagy így vagy új előfizetéssel kapok új készüléket. Mondom ok. Megrendeltem neten szarom én le őket. Ugyanannyi lett a telefon, mint náluk lett volna kedvezménnyel. Mellettem éppen csökkentette az előfizetéseit egy nő… mondom nem megy a Business mostanában. Hát a srác annyit mondott: nehéz Lehet el is hordozom a számaim máshova. Pedig nem ugrálok ilyeneken. Netfone lesz a vége… Szóval mindig nyitott szemmel járok, elsők között lesznek, akiket shortra dobok majd, amint látom megjön a jelzés a charton.
Sopron:), gyönyörű város a maga nemében! Mi most itt lakunk, így Keszthely jó választás volt közlekedés szempontjából. Kényelmesen kettő óra alatt lent voltunk. Hotelban kedves személyzet, reggeli kitűnő. Mondtam a főnöknek, hogy a Bajorok felét se teszik fel! 11 évet külföldön voltunk, nem akarunk menni már külföldre. Viszont vásárolni hetente átjárunk Ausztriába. Remélem a tőzsdén marad a bikaszezon, akkor nem lehet hibázni!:)
Keszthely frankó kis hely, közel van Hévíz is. Bár az a tó inkább látványos, mint kellemes ilyen melegben. Sajnos nem vittünk matracot és úgy nem igazán pihentető, hogy még a lábujjad sem ér le. Abban a meleg vízben megpróbáltam úszni, a szívem majd megállt annyira meleg volt. A parton ülve nyomtam magamba a hideg üdítőt. A kastély nagyon szép, sétáló utcán is ellehet lenni. Panoptikum mókás, hát csak nem gyereknek való XD 2-3 éve én is azt tapasztaltam kicsit megtolták ott az árakat. Helyiekkel beszélgettem mondták az orosz turisták miatt vannak felnyomva az árak. Sopron lett volna a terv, de végül utolsó percben átmódosítottuk Egerre. Sok a strand, meg picinek látnivaló. Kiderült a szálláson nem lett volna klíma, másik helyet meg nem talált a feleségem, ami tetszett volna. Nem vagyok szálloda párti belföldön, ott akarok enni ahol kedvem van, meg konyha nekem kell meg egy nappali a hálón kívül. Magamfajta puritán csóka, ha megkívánja a krumplistésztát mit csinál? Egyedül tengerparton mondom azt ultra all inclusiveba szabad menni, törökök abban nagyon jók. Bár elment a kedvem tőle pár éve, kaptam valami fertőzést 2-3 hónapig rotty voltam. Az Efes sörükre nagyon büszkék… de inkább közepes. XD
Toka Club/Geri-inv/Labanc TA