Azt nézem és lehet hogy nem láttuk még az alját. Pedig ha lejjebb megy még ennyit gondolkodom a vételen. Nyomdám is lélegeztetőn van, lassan indulnia kellene mert 7 én jön valami jelentés. Viszont meglepően tartja magát a papír!
Farkas már megjelent toborozni a cigben! XD Nagyon rossz a helyzet a papírjaiban. Azt elfelejtette mondani múlt évben sem fizetett osztalékot az Appeninn…
Azt hittem, vulgárisan megfogalmazva a kapitalista árutermelés lényege, hogy vagy olcsóbbat, vagy jobbat kell kínálni. A protekcionizmus szembe megy a kapitalizmussal. Nekem nincs kétségem, hogy hosszabb távon melyik fog győzni.
„Nem veszik meg az autóinkat, nem veszik meg a mezőgazdasági termékeinket” - mondta Trump az EU-ról. „Ők szinte semmit sem vesznek meg, mi pedig mindent, több millió autót, óriási mennyiségű élelmiszert és mezőgazdasági terméket”.
Vitya szerintem már a hétvégén kiadta az ukázt a rogán műveknek, hogy miért is lesz jó nekünk, magyaroknak, hogy az amcsik vámokkal szopatják az EU-t, azon belül az autógyártást, ami a hazai gdp jelentékeny hányadát adja...
Toka Club/Geri-inv/Labanc TA/Nacky