"Feriheggyel úgy is jól jövedelmező üzlethez jutnak Orbánék, ha nem vesszük számításba, hogy a reptéri beszállítói láncba milyen baráti cégeket vonhatnak be. A Budapest Airport Zrt. tavaly szinte hibátlan évet zárhatott. Bevételeit ötödével 144,6 milliárd forintra tudta növelni, ebből közel 40 milliárd kereskedelmi bevétel volt, bő 100 milliárd forintot pedig légi forgami bevételként könyveltek el."
Szerencsés vagy! Nálam az asszony államkötvényt vett! Három hónap óta most van valami 8000 ft plusz. Ötvenezer mínusszal indult!:) Én meg csináltam 30% pluszt november óta! De extrém volt a delta haszon! Sok kicsi dobással,ma is dodtam részvényt ami rossz irányba állt!:) Sok sikert kívánok! Engem is tiltottak az ukrán trollok topikjából! Beírtam,hogy nem lesz ffi Ukrajnában és mennek födözni az amerikaiak!:)
A covidot és 2022 febr utáni időszakot is túléltük. Fogalmam sincs mi lesz, nem vagyok szakértő. Párom épp beszállót keres sp500 etf vételre, mondogatom neki, hogy nehéz feladatot vállalt, de nem fogom befolyásolni, lehet, ő látja jól a jövőt.
Remélem za akko is elfütyül,mert 30k gyűjtöttem eddig.Lejjebb ott állok még 10k vételen. Szerintem delta is jó lesz,folyamatosan veszem,ma is vettem 20k.Ezüst certit vettem,úgy láttam,hogy bullos lett az ezüst,eddig jó.Kínába mennék egy szép kört,abba toltam most egy kis €-t 43k-t.Akko is mint a delta minden előjel nélkül fog indulni.Kedves Toka! Itt Somogyban nem kakaspörinek hívják a fennséges étket hanem Kokaspörinek!Az ízek biztos stimmelnek!🎯
Toka Club/Geri-inv/Labanc TA