Alteoban vagy 3/4 évet dekkoltam és egy kis felszúrásnál eladtam utána visszament, mondom, de jó, hogy kiraktam… utána rá 1 hónapra jól felhúzták, utána vagy 3x felhúzták. Na mondom…
Akkor nem tudtál még hibázni sem. Sokszor többet érne nekem is! Szóval az alteom korán lett eladva,maradt benne egy nyaralási pénz! De se baj majd legközelebb! Vissza gondolva ma éledezett az akkod is....én nem merném beragadni hagyni egy rvnyt. Volt 15-20% os bukóm,de azt kivágtam... Szerintem vagy 12 X vettem olyan papírt amit veszteséget hozott,6x ami jó vétel lett! De általában -5% nál nem várok tovább. Holnap rendhagyó péntek, kíváncsi leszek... Jó pihenést kívánok!
Olvastam ezt a cikket, csak az a baj 18 480 az otp nem 22e. Amcsi bankok nagyon alulértékelik a bankszektorunkat, de lássuk be igencsak egy stabil túlélő brigád. Náluk gyakori jelenség, hogy lehasalnak elég komoly bankok…. Olyan lotyi szabályok vonatkoznak rájuk és saját kapzsiságukba mindig beleesnek. Szóval az ő elemzésük pont nem hat meg… lehet pont nyitottak egy shortot az OTP-re.
Toka Club/Geri-inv/Labanc TA