NIO-t jelenleg csak a speka pénz mozgatja. Érdemes a napi pre és aftermarketes árakat és volumeneket is megnézni. Megy a beetetés napi szinten. Én a nagyon rossz jelentés előtt 9,6-on szllítam ki belőle. 3 alatt megfontolom a vételt, de egyelőre a kockázatos kategóriában van nálam a NIO.
https://www.portfolio.hu/vallalatok/cegauto/nemetorszag-galans-ajanlata-jo-hir-magyarorszagnak-is-nullara-csokkentenek-az-amerikai-autok-importvamjat.331839.html Erre a hirre bezárhatják a maradékot is. A Tesla még olcsóbb lesz, főleg a model 3 aminek az árát amúgy is csökkentené Musk. Továbbra is akkora a megrendelés, hogy nem tudnak elég autót gyártani. Ellentétben a jelenlegi nagy autógyártókkal, ahol a nulla km-es autók ezrei, tizezrei sorakoznak a gyár udvarán, főleg a dízelek, amiket egyre nehezebb eladni. Amúgy ha jól emlékszem akkor a szóban forgó shortos lezárta a poziját és majdnem nullával sikerült belőle kiszállnia. Pedig mi szóltunk időben, mikor még 500 millás nyerőben volt. Sajnos nagyon sok befektető azt hiszi, hogy ha tudja mi az a határidős piac, tőke áttétel, meg tudja mit jelent a shortolás, akkor már ért is a tőzsdéhez. Pedig vannak fontosabb dolgok, úgy mint a kockázat kezelés és a veszteség elkerülése.
Törölt felhasználó2019. 07. 17. 18:28
Tesla shortosok zárják a pozikat, vajon az opciós milliárdos már felakasztotta magát 😂😂 aki egyszer él és nincs fedezet meg stop meg semmi 😂😂😂😂😂
A nio tényleg érdekes, de csak spekára. Max a tőkém 2%-át merném odatenni, csak az íze kedvéért. :) Aki megcsipte a 2,5 dolláros árat egy hónapja, az most elég jól áll. Én a Fizz-t figyelem egy ideje, lassan fordulnia kellene. A Tesla továbbra is emelkedik, 300 ig várom a jelentésig.
Nálam is..... Most EA és Nvidia vásárlás van nálam terítéken azokban van tér emelkedésre bár egyiknek sem valami szép a technikai képe. Ezeken lehet rajta veszek rövid távon de hosszabb távon jól fog jönni lehet gyűjteni
A WDC-t szépen megcsípted, és még mindig van tér felfele. A Tesla vonat pedig elindult. A gyorsjelentésig szvsz felhúzzák 300-ig, és majd a jelentés után a sortosok megint elkezdik a kis játékukat, mert mindig beletudnak valamibe kötni. Persze kisebb problémák most is vannak, mint ipari kémkedés, vagy az önvezető technológia lassú fejlesztése, de a Gigafactory hamarosan kész lesz Kínában, és jön a Roadster is. A Tesla népszerűsége töretlen, amire rásegit még a legutóbbi 5 csillagos törésteszt. Szóval a Tesla továbbra is vétel és tartásra javasolt nálam. :)
jól tetted én is várom a további emelkedést, de a WDC papírom nem várt gyorsasággal jutott el a új csúcsra (már 2-jára)így idén nekem már nagyjából mindegy mi történik :-DDDDD nyugodtan iszom a bólét
Tesla részvény