nyugodt vagyok a stopom berakva nincs para,de más miatt is megnézem naponta mi a helyzet mert valahova most szállok be újra pl WDC, Nvidia már megvolt 1 hete stb stb
simán az túlzás majd egy két nap múlva lehet ilyet kijelenteni, de eddig szépen megy fel itt lehet egy korrekció is egyébként,de soká van még beszámoló és a hírek eddig jók szóval azért még inkább emelkedőre számítok
Igy van, a 230-at simán átvitte, csak nehogy a rés miatt visszaforduljon. Május 17.-én is réssel esett, így akár egy szigetfordulónak is el lehetne könyvelni. :)
Egy kicsit futurisztikus és túl sok az ígéret. A kérdés csak az, hogy sikerül-e megvalósítani a csőd előtt. Nagyon drága játékot játszanak, mások pénzét kockáztatva. Meddig lehet ígéretekkel finanszírozni az álmokat???
Ez a Roadster egyszerűen zseniális. Itt Dániában le lehet előlegezni. Nem tudom mennyibe fog kerülni de a milliomosoknak ez nem hiányozhat a gyüjteményből. 1000km egy töltéssel, +400km/óra csúcssebesség, 2,1s gyorsulás 100km/órára. Nagyon kiváncsi vagyok, ezt ténylegesen meg tudják e valósitani. A Semi az nem igazán tetszik, de nem is vagyok teherautó sofőr. A Tesla energia üzletág is feltörekvőben van. Kiváncsi leszek a Solar roofra, viszont a Power wall-t kicsit drágállom. Forintba átszámolva kb.: 2,6 millióra jön amit Dániában meg lehet rendelni, és mivel ez "csak" energiát tárol, nehéz kikalkuláni, mennyi idő a megtérülése. 10 év garancia van rá, ami szerintem a megtérülési idő alatt van. A részvényt ma megint el kezdték shortolni, ami természetes, egy közel 25% emelkedésnél. Várjuk/várom a következő negyedéves jelentést, addig is izgalmas napoknak nézünk elébe. :)
Tesla részvény