A Sargentini-jelentés elfogadása nem más, mint bevándorláspárti politikusok kicsinyes bosszúja Magyarország ellen - mondta szerdán rendkívüli sajtótájékoztatóján Szijjártó Péter külügyminiszter. A politikus hozzátette:
Ez egy óriási diplomáciai vereség az Orbán-kormánynak. Persze mivel Orbán világ életében harcolt valami ellen (nem valamiért), ezért a stílusuk nem fog változni, ezen az úton mennek tovább.... a süllyesztőbe!" . Vagy ő vagy a bevándorlás párti EP képviselők. Ez ki fog derülni 2019 tavaszán.
... és ennek ismeretében szavazhatott mindenki! Amúgy szerintem a tartózkodást az elítélő határozat megszavazásához kellett volna számolni. Hogy miért? Mert ha nem, akkor csalást fogok ordítani! Ez egy óriási diplomáciai vereség az Orbán-kormánynak. Persze mivel Orbán világ életében harcolt valami ellen (nem valamiért), ezért a stílusuk nem fog változni, ezen az úton mennek tovább.... a süllyesztőbe!
-Jó eggelt srácok mi ítt ezzel már rendesen megkeveredtünk.. Simon biztos értésünkre adja.. már én vagy 3 változatot levezettem.. csak nem stimmel!! Inkább úgy modelezzük volt 400 IGEN 200 NEM TARTÓZKODÁS 50 -Persze egyszerű többség közeli(51%) nem hozná az ELVÁRTAKAT.. Remélem O.V. mondja mindjárt 1/2 8-kor Kossuthon...
" A TARTÓZKODÓ SZAVAZTOKKAL HÚZTÁK FEL(EMELTÉK MEG) AZ IGEN SZAVAZATOK SZÁMÁT!! Ezt elmagyarázná valaki? Az az érzésem úgy gondolja: a kettőt összeadták, ami egy emeletes baromság. Vagy csak az agyhalál egy kézzelfogható bizonyítéka?
De ez se igaz két féle módon(Igen,nem) nem szavaztak.. jó sántit ez rendesen..TARTÓZKODÁS az eredményt nem is befolásolja már!! Fúrcsa.. >>>>MÉGIS ÁTMENT..
Persze lehet én se a másik kénye kedve szerint magyarázom eln.. Eszükbe jutott lehet ítt egyszerű szavazással is nyerni.. Dehát az Euba.. bocs. Parlamentbe!!
Szijjártó: csalással ítélték el Magyarországot
Ugrás a cikkhez