A Sargentini-jelentés elfogadása nem más, mint bevándorláspárti politikusok kicsinyes bosszúja Magyarország ellen - mondta szerdán rendkívüli sajtótájékoztatóján Szijjártó Péter külügyminiszter. A politikus hozzátette:
A szavazás előtt a képviselőkkel ismertették a szavazatszámlálási szabályokat és annak tudatában szavaztak, hogy a tartózkodás nem számít. Szijjártó azt feltételezi, hogy ha azt hidették volna ki, hogy a tartózkodásokat is bele kell számítani, akkor ugyanez az arány jött volna ki. Hamis hipotézisnek tűnik, hogy ugyanúgy szavaztak volna a képviselők. Könnyen lehet, hogy akkor is megkapta volna a kétharmados támogatást a Sargentini-jelentés. Az már más szavazás lett volna.
Kissé leegyszerűsíted a helyzetet, egy mondatban leírva mindenkit, aki még itthon maradt. Azért ez 90+ %, úgy hogy csak óvatosan a kategorikus kijelentésekkel.
A fidesz keménymaggal vannak egy szinten... Mivel már csak ilyenek maradtak Mo-n, ezért rövid- és középtávon nincs esély, hogy bármi is megváltozzon. Marad a két KISZ-titkár és a komcsi rendszerből átmentett sleppjük, csinálják a cirkuszt a gondolkodásra képtelen, agymosott közönségüknek.
Olvasd el ezt Pali és megnyugszol,hogy az Európai Bíróság is a zsebetekben van: . "Egy közveszélyes, emberölés kísérlete miatt elítélt migráns menekültstátusza ügyében hozott Magyarországgal szembeni döntést az Európai Bíróság a napokban. A még a magyar bíróságok által is közveszélyesnek, egyértelműen súlyos bűncselekmény miatt elítéltnek tartott afgán migránst menteget az Európai Bíróság. Az afgán bűnözőt természetesen a Soros-féle Helsinki Bizottság képviselte Magyarországgal szemben az Európai Bíróságon." . http://www.origo.hu/itthon/20180916-europai-birosag-dontes-bunozo-afgan-migrans.html
Láthatóan nem érted... Ami engem kicsit megdöbbent, ennél lényegesen okosibbnak gondoltalak... Egyébként sajnálom, hogy pny mostanában már nem annyira aktív, kiválóan megbeszélhettétek volna a dolgokat. :D
Figyu, nem tiltakoztál amikor azt írta hogy ő volt. Nehéz ám így tisztázni, mert ha így van ahogy írod akkor ő kamuzott. Akkor pláne nem elegáns hogy aztán engem ekézett. Az egész valójában a szavahihetőségről szól, magukat a voteokat leszarom magasról.
"Hát tényleg tévedtem, amikor hittem a kollégának." Utoljára fűzök ehhez megjegyzést: 2 db + like van, azaz az egyik az enyém, tehát amit írásban +1-ként kommentáltam az nyomatékosítva lett külön is utóag like-ban is... kész röhej, hogy ilyet kell megélnem, miszerint pontoztam vagy sem... :D
Bámulatosan sok apró tényt ismersz pontosan, de néhány fontos téyt nemcsak elhanyagolsz, hanem az ellenkezőjét hirdeted és terjeszted. http://www.origo.hu/tudomany/tortenelem/20130715-a-svabok-kitelepitese-magyarorszagrol.html Nincstelenül távoztak a svábok Magyarországról Keisz Ágoston 2013.07.16. 14:46 Ez a cikk 5 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk a megjelenés idején pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek. "1945. december 22-én - bő másfél évvel a magyarországi zsidóság deportálása után - a magyar minisztertanács rendeletet alkotott arról, hogy a 300-400 ezer fős magyarországi németségnek el kell hagynia Magyarországot, vagyonuk pedig a magyar államra száll. Az első vonat 1946. január 19-én indult Budaörsről." Kétségtelen tény, hogy maradtak itt svábok is. Az egyik leghíresebb közülük Puskás öcsi.
Itt most már neked kell elnézést kérni, mire fel prejudikálsz? Amúgy pont jellemző rám, hogy elnézést kérek ha valamit elszúrtam. Itt valami teljesen más történt. Ő írta hogy +1 én hogy nem látszik, ő hogy akkor megnyomta, aztán elment a vote és jöttél te hogy te voltál a Jani és ezzel bizonyítottad hogy tévedtem. Hát tényleg tévedtem, amikor hittem a kollégának. De az ilyesmire nem jár elnézéskérés. Mint ahogy neked se jár vállonveregetés.
Csehországgal jöttél, azzal az állammal, amely 1938-ban még sokkal gazdagabb volt mint Ausztria vagy Bajorország... oszt miután jóformán sértetlenül átvészelte a világháborút kirabolta és kirúgta a lakosságának a 30%-át... a többi szokásos mémet most hagyjuk mivel késő van...
A kollektív bűnösség elvének semmi köze nincs a mai Csehország gazdasági állapotához.Magyarországról is telepítettek ki németeket és volt magyar-szlovák lakosságcsere is.Hogy értsd a módszerváltáskor Magyarországnak volt a legnagyobb esélye, hogy felzárkózzon a nyugati államokhoz.Ehhez képest a csehek, szlovákok, lengyelek, észtek, lettek, litvánok, szlovénok simán lekörözték a magyar gazdaságot. Lassacskán a románok is.Ezt már csak azért írtam, hogy ne legyen indokod gazdasági előnyként kezelni a kollektív bűnösséget.
OK akkor a fórumtárssal szent a béke... de itt van még Ford fórumtársunk, aki szerint "mi" rabszolgák vagyunk, és azt se tudom, - bevallom őszintén - , hogy "ki a gazdám", sőt én még egy"nagy senki" is vagyok, mert legnagyobb tudásomat összeszedve is fingom sincs, hogy kik lehetnek Ford felmenői, legalábbis szerinte: #687 "Te egy nagy senki lehetsz! Ugyanis nem tudod, hogy kik a szüleim"... kezd nagyon izgalmas lenni ez a "titokzatos" sztori... :D
Szijjártó: csalással ítélték el Magyarországot
Ugrás a cikkhez