A Sargentini-jelentés elfogadása nem más, mint bevándorláspárti politikusok kicsinyes bosszúja Magyarország ellen - mondta szerdán rendkívüli sajtótájékoztatóján Szijjártó Péter külügyminiszter. A politikus hozzátette:
-VISZONYULÁSI ARÁNYT SAJÁT JAVUKRA FORDÍTOTTÁK!!! Mért ne érteném.. Tiszta szavazás OTT MEGJELENTEK LÉTSZÁMÁT ÁLLÍTJA SZEMBE AZ IGENEKKEL.. Egyszerű mint az ék..
És ha csak 61 százalék fogadta el a S. jelentést, akkor már nem kellene, hogy leégjen OV képéről a rinocéroszbőr?? Na hagyjátok már könyörgöm a szócséplést...!
Tiszta vörös lett és közben 28%-ot kaptak. Ezt add össze. Szerintem ők profibbak mint mi, nem? Te biztosan leírtad volna már vagy 100-szor, hogy a többség vörös. Hát szerintük pedig nem. Na mit szólsz? :)
De,hogy van ez(nem is értem) mindenkinek a SAJÁTJÁT KELLENE FIGYELMEZTETNI.. NEM EGY IDEGEN ORSZÁG KÉPVISELŐJÉT FELHASZNÁLNI.. -ja ez könnyebb FEKETE Pétert gyártani..::)))
Sőt, semmit sem jelent. Majd a bíróság dönt. "Kivételesen nem hatályos a Lisszaboni szerződés, az EU alaptörvényei néha nem fontosak." Valami ilyesmire számítok itéletként. :)
jó látom a humrodnál vagy Be se vették Össz megjelentek SZÁMÁBA A TARTÓZKODÓKAT.. na azért ítt valami nem síkk(nem gömbölyű) ott is vagyok,meg nem is..::)))) Ettől fűgg(EREDMÉNY) akkor kiejtem a TARTÓZKODÓKAT.. nahát mik derülnek ítt ki!!! Jó hát elvettét, mondhatom KIHAGYTÁK TARTOZKODÓ SZAVAZATOK SZÁMÁT MEGJELENT SZAVAZATOK SZÁMÁBÓL!! Ez nem helyes.. SAJÁT JAVAMRA FORDÍTHATOM.. PERSZE,HA AKAROM MEG FIGYELEMBE SE VESZEM A Tartózkodó szavazatokat.. RÉSZTVEVŐK=TELJES LÉTSZÁM.. -EBBŐL KIFOLYÓLAG MEG MÁR NEM ÉRI EL A KÉTHARMADOT!!! CSALTAK??!! -MÉG JÓ, HOGY MIKOR AZ ÖSSZES JELENLŐVŐK NEM VESZIK FIGYELEMBE!!
A Tanácsban egységes döntés szükséges. Ott van VÉTÓ lehetőség. Eljutott az EU arra a szintre, hogy ott már semmit sem tud megszavaztatni.....ennyire egységes ez a GITTEGYLET......
Szijjártó: csalással ítélték el Magyarországot
Ugrás a cikkhez