A Sargentini-jelentés elfogadása nem más, mint bevándorláspárti politikusok kicsinyes bosszúja Magyarország ellen - mondta szerdán rendkívüli sajtótájékoztatóján Szijjártó Péter külügyminiszter. A politikus hozzátette:
Amíg erre nincs válasz, addig minden vita meddő. . "
Meg tudja valaki mondani, hogy a
tartózkodást azt egy külön szavazó gombbal jelzik, vagy megszámolják a
jelenlévőket és az Igent és Nemet, összeadják és levonják az összes
jelenlévő számából és a különbözet adja a Tartózkodókat?? Ez a döntő kérdés!! Két napja megy vita és ezt, a leglényegesebb esetet nem láttam sehol, hogy mi a tény."
Nem értem , miért gondolják , hogy a tartózkodó szavazás csak nem lehet , ugyanúgy akár igen, azért tartózkodik mert nem biztos a döntésben , akkor most hova számolják ?Logikus igy van?
Dehát mi a gyakorlat TARTÓZKODÁST elhagyják IGEN,NEM ARÁNYOK ADOTTAK!! Ítt ez nem így történt.. áhh úja JOGORVOSLATOT KÉNEK.. Én megismételtettem volna,ha már ""rosszúl"" számolták!! jó,hát innen könnyű beszélni!! ""okoskodni""
-persze jó kérdés (szavazópad) mit vesznek bele.. IGENEKHEZ.. Simán
IGEN, NEM SZAVAZATTAL ABBA/AZZZAL NINCS 2/3 VALAMI CSÚSZIK ÍTT!! 3 GOMB
VAN AZ MÁR MONDTÁK!! Ítt nálunk bekiabálhatnak el ne tévesszék!!! kis segítség...
Meg tudja valaki mondani, hogy a tartózkodást azt egy külön szavazó gombbal jelzik, vagy megszámolják a jelenlévőket és az Igent és Nemet, összeadják és levonják az összes jelenlévő számából és a különbözet adja a Tartózkodókat?? Ez a döntő kérdés!! Két napja megy vita és ezt, a leglényegesebb esetet nem láttam sehol, hogy mi a tény.
Jó rá világítottál PONT ÍGY INDULNAK ÚTRA..Tart ameddig tart a lóvé!! ""Éhen"" ..nem fogunk halni SEHOL!! Az már adott ország sara lesz,rosszul bánnak velünk!! Buliból mért maradnák ki!! Na meg már vannak előbb,korábban BEVÁNDOROLTAK,,, AZT HOZZÁ VESZI!! (Igaz még rosszul is kijöhetnek egymással) Reckir,reckir menjünk!! Mindaddig még Soros nem lép vissza!!
ugyan már, szvsz minden fantasztikusan megy és ennek köszönhetően kézzel fogható közösségbe került az EU integráció további elmélyítése, illetve az angol nyelv uralkodó szerepének hivatalossá tétele:) PS.: kis hazánk is csak addig működött jól, amíg a latin - azaz egy semleges - nyelv volt a hivatalos összekötő nyelv, az UK "kilépésnek" köszönhetően az európai integráció hasonló semleges nyelvet kapott:)
Szijjártó: csalással ítélték el Magyarországot
Ugrás a cikkhez