"amit szintén egyre nehezebben tűr el a saját szavazótáboruk értelmesebb fele is."
Annak a tábornak már régóta nincs értelmesebb fele. Milliomoda se, nemhogy fele.
Aki még ott értelmes, már rég nincs a táborban, aki meg még a táborban van, sose volt értelmes.
Amúgy Orbaneszku már rég csak és kizárólag a saját ostoba törzsközönségének játszik, mindenki más le van szarva.
És ez valamilyen szinten racionális is a részéről, mert amíg az ellenzék ennyire töredezett, a másfél millió birkája elég a kétharmadhoz, csak egyben kell őket tartani. És ezt a segghülye tábort együtt tartani pont a folyamatos szabadságharccal, sorosozással, brüsszelezéssel lehet.
Ettől persze 20-as IQ fölött mindenki a fejét fogja, de a tahók kormányfője már rég nem nekik játszik, tehát ez végül is tökmindegy.
Mióta hazugság amit itt idézgetsz?
Azt hiszem pályát tévesztettél.
Ez itt a PF fórum és nem egy hazugságot kereső nick, akinek az lenne a feladata, hogy a saját idézeteiről bebizonyítsa a hazugságát.
Tudod azt állapíthatsz meg "hivatalosan" kiadott médiából idézett szövegekkel amit akarsz.
Az én véleményemet sohasem tudod meghazudtolni. Majd a Soros helyreteszi a tévelygéseidet és a magad által kreált tényeidet!
Egyszerűen nevetséges amit művelsz, mintha valakinek a vélemény végzetként állna rajtad:"beteg ember "! Csak idéztem!
Ezt ismételheted ezerszer, akkor is orbitális, mert már eddig is ezerszer próbálkoztál ezzel a lejáratással.
Jobb lenne, ha minél előbb abbahagynád a "hazudozást"!
Törölt felhasználó2017. 03. 31. 20:52
Előzmény:
törölt hozzászólás
Portfóloó 20:40
Trump felhívta Viktort és már hátrálnak is.... :))))
"Ennek megfelelően a kormány készen áll arra, hogy tárgyalásokat
folytasson az Egyesült Államok kormányával "Soros György Magyarországon
működő egyeteméről" - olvasható a közleményben."
Én most a CEU helyében minden "habonymédiában" fizetett hirdetésként lehoznám az Oktatási Hivatal állásfoglalását. Naponta többször, hogy tuti megértsék... :)
Soros takarodj
link