Kedves nick!
Nem trollkodunk. ezt a kifejezést a legkevésbé sem azonosítom egy véleménnyel. Már magát a hozzászólást bármilyen véleményhez, vannak akik a "trollkodással" kívánják azonosítani!
Fontos megjegyeznem senki sem "szállt" rád csak a régi melléfogásaidra hívják fel a figyelmedet, valószínűen. Próbálj meg a fórum újonnan kialakult szellemiségéhez közelíteni. Mindenkinek az lenne a legjobb, veled együtt persze.
Soha nem azt írod, amire hivatkoznál! Annyira elviselhetetlen számodra, hogy nem a "tényeid" tetszenek a fórumozóknak, hogy sorozatosan elragadtatod magad azok felsőbbrendűnek vélt ismételgetésével. Megértjük ha csak egyszer írod is be! Dénes nagyon jól kezeli a topikot, /Nemzeti oldal fórum) ahol azóta nincsenek embereket, országot, nemzetet és népet mocskoló "beírások"!
A moderátor helyettem is tudja mi a személyeskedő beírás! Nem tévesztendő össze a beírás a véleménnyel.
Valakinek rajtad kívül vonták már meg a topicgazda jogát? Nem.
Valakit dénesen kívül tiltottak ki a saját topicjából? Nem.
Le lehet szállni rólam. Ha pedig csak a trollkodás megy neked, ne írj.
Azt írtam Vazsmegyeinek, amit ő, tiltós dénes, mityu, a te klónjaid és az összes jobbos nick naponta akár többször is leír nekem következmények nélkül.
Moderációs esemény történt "-pny" felhasználóval szemben. Moderáció:
Felfüggesztés a "Soros takarodj" topikban - 2017-04-21 13:11-ig A moderálás a "Soros takarodj" topik #258 sorszámú hozzászólása alapján történt.A moderátor indoklása:
személyeskedés
Igazán megmosolyogtató, hogy próbálsz olyat a számba adni, amit nem is mondtam. Kicsit kínos is.
hogy neked a korrupcióról valami sajátos értelmezésed van, arról én nem tehetek. Élj boldogan vele!
Soros takarodj
link