Topiknyitó: Vazsmegyei 2017. 03. 15. 07:33

Soros takarodj  

Van az a pénz.

link
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
bigyula 2017. 03. 31. 20:22
"Törvényesen működik a CEU az Oktatási Hivatal szerint A CEU péntek este kapta kézhez az Oktatási Hivatal állásfoglalását, miszerint az intézmény a nemzeti felsőoktatásról szóló törvény szerint megfelel a magyarországi működés feltételeinek. Ez megerősíti, hogy a CEU törvényesen működik Magyarországon a Miniszterelnök és más politikusok állításaival szemben - írja közleményében az egyetem." link
-pny 2017. 03. 31. 20:22
Törölt hozzászólás
Vazsmegyei 2017. 03. 31. 20:13
Előzmény: törölt hozzászólás
Már megint szövegkörnyezetéből vettél ki idézetet, ami önmagában nem jelent semmit.
bigyula 2017. 03. 31. 19:33
Előzmény: törölt hozzászólás
Nem csak "ordas" nagy, hanem "orbáni" nagy hazugság.
-pny 2017. 03. 31. 19:29
Törölt hozzászólás
Vazsmegyei 2017. 03. 31. 19:24
Előzmény: #186  goapsy1
Soros bizony a saját pénzét költi, amit vállalkozásaiból vont ki! Márpedig mindenkinek van ahhoz köze, hogy mire használja azt az elköltött pénzt. Elsősorban azért, mert nem a saját hazájában teszi és nem törődik más országok törvényeivel, amit akár a kedvére is finanszírozhat, mert semmi közünk hozzá mire is költi. Korrupció persze kizárva? Annyira megbecsült üzletember, hogy sok helyütt már persona non grata. Mégis nézzük el neki, hátha most éppen jó célért vesztegeti a fölös pénzét. Ha nincs közünk mire költi George Soros a pénzét akkor neked sincs okod védeni! Számolatlanul az adófizetők, vállalkozók, bankok pénzét ellopni galádság.
goapsy1
goapsy1 2017. 03. 31. 19:23
Előzmény: #190  Vazsmegyei
Ezt momentán a Duce mondta ma, a saját fenséges, kicsit sem hazug pofájával. Szóval legyél kedves nála reklamálni, vagy updatelni a propagandát. :) Ha meg nem tetszik, amit a román Viktor csinál, menj, és rúgd seggbe a magyar Viktort. (Már amennyiben ezt a görényt nevezhetem magyarnak.) Ugyanis a román Viktor egy az egyben azt csinálja, amit a mi Orbaneszkunktól látott, pech, hogy ebben az esetben Orbaneszku van a f@sz rosszabbik végén. :D
goapsy1
goapsy1 2017. 03. 31. 19:19
Előzmény: #192  Vazsmegyei
Örülök, hogy szerinted is sokkal hasznosabb, amit Soros csinál, aki saját pénzből támogat egyetemet, annál, mint amit a csuti tolvaj csinál, aki a köz pénzéből támogatja a maffiáját. Jó, hogy így egyetértünk.
Vazsmegyei 2017. 03. 31. 19:08
Előzmény: #187  goapsy1
Egyik hasznosabb, mint a másik!
Vazsmegyei 2017. 03. 31. 19:07
Előzmény: #188  gyula1971
OK és köszöntem is!
Vazsmegyei 2017. 03. 31. 19:06
Előzmény: #189  kukutyinbenko
Mondtam én egy szóval i, hogy a CEUt elüldözném? Nem mondtam! Orbán sem mondta. Te viszont azt vizionálod sokadmagaddal, hogy az a jól menő oktatásban utolérhetetlen CEUt el akarják üldözni, lehetetlenné akarják tenni működését. Mást sem hallani "tőletek"! Hát ezt a paranoiát nyomjátok itt is, ahány topikban csak tehetitek. Tegyétek, normálisan. A Sapientia ügyet meg nem lehet egy nap alatt említeni a CEU helyzetével. A párhuzamba állítást is Magyarország kárára állítanád be. Szurkolj csak a román Viktornak, hogy igazad legyen. Ezért aztán megtagadnál, minden magyar ügyet amiben Orbánnak és kormányának inkább segíteni kellene? Kinek akarsz ezzel segíteni?
kukutyinbenko 2017. 03. 31. 17:31
Előzmény: #184  Vazsmegyei
Akkor segítek mert látom önállóan nem sikerül értelmezned mit írtam. A románok (ahogy a horvátok INA ügyben) minden erőfeszítés nélkül kicserélik a történet szereplőit (CEU-t a két erdélyi magyar intézményre) és ugyanazon ostoba érvek mentén támadják, majd kicsinálják őket ha akarják. Ennyi. Az átlag román szavazót meg rohadtul nem fogja érdekelni a különbség a két történet között (jogfolytonosság?! az nekik csak olaj a tűzre magyar kérdésekben...) , pont megelégszik azzal az alpári demagógiával amit most nálunk nyomatnak a szervek (jelzem Te is) . "Külföldről pénzelt, idegen érdekeket szolgáló gyanús intézmények, akik aknamunkát folytatnak a nemzet ellen, idegen nyelven!" Ennyi pont elég lesz a román parasztnak és már tapsol is a beszántásnak., ahogy Te is idehaza. Az meg kit érdekel hogy a CEU diákjainak valami 60%-a külföldi, fizet érte hogy itt tanulhasson, egy részük minden bizonnyal megtanulja valamilyen szinten a nyelvünket, kialakul valamilyen szimpátia, kötődés Magyaro. iránt, aminek még mi láthatjuk hasznát valamikor. Emellett olyan külföldi oktatókat hoztak ide, amiről a legtöbb magyar egyetem csak álmodozhat. " A világhírű fizikus és hálózatkutató Facebook-oldalán szólalt fel a CEU mellett. Angol nyelvű bejegyzésében arról ír, hogy hat évvel ezelőtt tért vissza Budapestre, hogy részt vegyen az egyetem hálózattudományos programjának létrehozásában. Sikerük nagyobb volt, mint álmodni merték: harmadik alkalommal vettek fel PhD-hallgatókat, az egyetem több fantasztikus oktatót igazolt, a program pedig magyar tanulók és kutatók százainak életére volt hatással. Ezzel a CEU a hálózattudomány európai központja lett, Budapest pedig a terület fővárosa." link Jó tudom a hálózat kutatás bizonyos körökben gyanúsan cseng idehaza, főleg egy Soros támogatta egyetemen... Csak hogy tudd minek tapsikolsz és kampányolsz, hátha így jobb érzés.
gyula1971
gyula1971 2017. 03. 31. 16:50
Előzmény: #177  Vazsmegyei
Kösz a helyesbítést,gyorsan olvastam elsőre a cikket.
goapsy1
goapsy1 2017. 03. 31. 16:34
Előzmény: #186  goapsy1
Ja, még valami. Itt van Soros, aki a saját pénzéből egyetemet támogat. Meg itt van Orbánc, aki az adófizetők pénzéből stadiont épít (már amit nem lop el.) El lehet dönteni, melyik hasznosabb.
goapsy1
goapsy1 2017. 03. 31. 16:32
Előzmény: #183  Vazsmegyei
Én dumáltam arról, hogy Soros finanszírozza az egyetemet, vagy te? De akkor ezek szerint egyetértünk abban, hogy se neked, se nekem, se a tolvaj görény orbánnak nincs semmi köze hozzá, mire költi Soros a pénzét? Ő ugyanis - Orbánccal ellentétben- a saját pénzét költi. Nehogy már a tolvaj Orkbán kérje számon, aki számolatlanul lopja az ADÓFIZETŐK pénzét.
Vazsmegyei 2017. 03. 31. 16:24
Előzmény: #179  goapsy1
Megtehetnéd. Nagyon szeretném látni a képedet abban a pillanatban.
Vazsmegyei 2017. 03. 31. 16:22
Előzmény: #180  kukutyinbenko
Válaszoltál, vagy mást gondolsz mint amit írtál? Felvilágosíthatsz ha rosszul tájékozódtam. A szövegértéssel nem nekem volt eddig sem gondom! Félre vagy tájékoztatva holmi központi képzésekről. Az informátorod hazudik.
Vazsmegyei 2017. 03. 31. 16:17
Előzmény: #181  goapsy1
Mindössze annyi mint, amennyire neked van közöd hozzá.
Törölt felhasználó 2017. 03. 31. 15:14
Előzmény: #181  goapsy1
"A nemzetközi akadémiai kapcsolatok korlátozása már a középkorban sem volt jellemző – így dohog az egyik fideszes, akivel a CEU elleni támadásként értelmezhető törvényjavaslat nyilvánosságra kerülése óta beszéltünk. Ellenállni azonban nyilván nem fognak, legfeljebb találgatják, miért történik épp most az új kormányzati front megnyitása. A fideszes közkatonákat nem tájékoztatták a készülő törvényről, a CEU rektora azonban kapott informális figyelmeztetést."
goapsy1
goapsy1 2017. 03. 31. 14:58
Előzmény: #178  Vazsmegyei
Már bocs, de mi közöd neked hozzá, hogy Soros kit támogat?

Topik gazda

Vazsmegyei
3 5 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek