azokról még nem tudjuk, hogy tolvaj papírok-e. :D de még lehetnek. :D majd amikor megy a telesales, körtelefon, hogy tartsátok, 100-1000-10000 lesz. akkor kell adni, mert a többiek már adják. Utána már mindegy, ha azt mondják, hogy áruló. :)
amikor rossz a hangulat, mindig a tolvaj papírok esnek nagyobbat, amikor jó, akkor meg a fundás cégek emelkednek inkább. Tegnap is meg lehet nézni mik estek legnagyobbat. Futur, SET, Oxo, stb. Azok, ahol a bizalom már elveszett. A BÉT egy mocsár lett, korábban el kellett volna hagynom, de nincs időm foglalkozni vele ennyit. MEg ugye az ember hajlamos elhinni szép szavakat, főleg, ha szemtől szemben mondják. Ezt neked nem kell elmesélni, pontosan tudod miről beszélek. Jó tanulópénz.
Kinek is osztottak maszkot Budapesten első covid hullámnál?https://www.portfolio.hu/gazdasag/20210920/a-hulladekkoncessziora-egy-palyazo-mar-biztosan-van-501414
Ma mindent bevertek, nem értem a kínlódásotokat amúgy a grafikonon is jól mutat a korrekció, jöhet a következő felmenet :D Ezt a sírás rívást, jó lesz :D
Heti zárásra gondoltam pénteken amugy meg a fasz gondolta hogy ez az evergrade csődbe megy és ilyen hatással lesz a setre ha jó a nemzetközi hangulat esik ha rossz akkor nagyon esik kiérti ezt
A folyamatos hsz-ek amiket a 6 hónap alatt írtam, azok a cég vezetést ócsárolták. Semmit nem tettek az ellen, h ne essen be az árfolyam, pedig tehettek volna. Most itt a lehetőség. Bár úgy, h van egy nagy befektető aki meg mondja h mi hogyan legyen, lehet jó is rossz is. Én ma 3xvettem bele, ezt pár hónappal ezelőtt nem gondoltam volna.
Set Szekta és trú ÚRRRRAKKKK fenklubja