a vége igaz de itt nem speka van ,van az is de nem speka volt a felrántás 35 röl hanem benfentes vételek volta,nem véletlenül ,valami van a háttérben,és valszeg nem is kicsi dolog.
És ugyan miért ne lehetne 30 Ft ugyanúgy mint akár 70!? Itt valóban nem a lebeszélés hat az árfolyamra ,hanem az érdektelenség és a totális bizalomvesztés!! Amíg ennek a szaros vezetőségnek az írmagja el nem takarodik innen nyomtalanul, addig nagyon messze van még 60 ft is!! Aztán újraosztva a lapokat egy speka felrántással talán lehetséges valamikorra 100 Ft, aztán a nagy lelkesedés letörésére újra megpihenhet majd 60 -70 Ft körül ,jobb esetben 😃
Nem lesz 30ft. hiába a lebeszélés megint. Az árfolyamra nem hat az. A vezetőség egy rakás sz*r, de nyugi, emelkedni fog....Én ma 3x is vettem, pedig 6 hónapig csak a szart kaptam ettől a papírtól.
rohadt benfentes szaga volt akkor és lrdejes utána jött a hir.és érdekes nem egy volt deltában is
Törölt felhasználó2021. 09. 20. 15:27
azért érdekes volt mikor 34-35 ön állt a részvény ,egyszercsak a semmire 44 ig ment ,mi is volt akkor? nem csodálkoznék egy ilyen meghuzásra ujra 45-55ig,vagy tovább
Set Szekta és trú ÚRRRRAKKKK fenklubja