Igen mert beetettek engem is, hogy a régi 1000 Ft on emelnek tőkét még 2019ben. Hazudtak itt is mint estnél a 210. Na jó, ha valami csoda folytán mégis felmenne 90- 100 Ft ra újra, nem fogom elszalasztani a lehetőséget hogy kidobjam. Persze miért nem tettem korábban ,hisz kétszer volt rá lehetőség? Mert bíztam a vezetőség ígéreteiben, dehát ez is ugyanolyan tolvaj papír mint Opus delta satöbbi. Most talán elindul valami, remélem a részvényesek előnyére is, és lesz menekülési lehetőség 😉 Engem már nem érdekenek további hírek vagy manipulálásuk, csakis az árfolyam , de sajnos az itt rekedt. Nekem szinte mindegy, 30- 40 vagy 50 forinton, úgysem adom, már nem akarok újabb sok -sok milliós veszteséget realizálni ezzel a szarral ,már az eddigi is túl sok volt 😟
Te 100 felett vettél bele mert szerinted annyit megért. Én 40 alatt de hülyeséget csináltam. Eltűnt az adósság 61n emeltek tőkét. A cég ugyanaz mint 100 felett volt. Nem adtak el semmit nem jött hozzá semmi. Dehát hoztál egy rossz döntésd. Miből gondolod hogy most igazad lesz?
Törölt felhasználó2021. 09. 21. 10:02
majdnem minden plusban ez minuszban .délutánra jöhet a 49-50 es záro
Akkor jó mélyre ásd el a pincébe mert ez sose lesz 200 😃 Jó ha ez évben 60-65 forintot eléri. Óriási szerencsével talán jövőre 90 -100. Ebbe már épeszű nem vesz bele. Pár bennfentes adogatja egymásnak, fenntartva az érdeklődés látszatát!!😃
Set Szekta és trú ÚRRRRAKKKK fenklubja