ez nyilvánvalo,antal jozsef fia ,nem véletlen jelent meg,az tök mindeggy hogy ügyvédként,amugy nordtelekomban is van egy fideszes és ott még semmi sincs,még most,aztán az is megy a nerhez valamikor
szerintem meglesz azért irtam etmédia konzum stori meg opus lesz ez,ennyi részvénynél simán lehet.amkugy korlátlan pénz van fidesznek,ezt orbán mondotta,
Opus sokkal nagyobb cég (volt már akkor is mint ez) . Jelenleg úgy néz ki kilökik a Trimant, nem pedig megveszik , a kettő nagyon nem ugyanaz . Nem számítok ML-re , mert ha kilökik a Trimant , nem sok érték marad a cégben , azonban olcsóbb váz tőbb is van a BÉT-en
Ha NERes lesz akkor nem csinálnak 70-80 milliárd alatti kapitalizációjú céget. Most jelenleg 3,5 milliárd úgyhogy bent van a Triman. Nekik ez aorópénz. 1000ftnál lenne 70-80 milliárd.
Törölt felhasználó2021. 09. 22. 11:49
Előzmény:
törölt hozzászólás
na akkor ugy néz ki történni fog valami a héten,jönnek a johirek aztán mindet megveszik és 55ft min lesz
Mondom én Mészáros ,illetve neres vonal a befutó 👍 Kell nekik egy ilyen vergődő zavaros cég gépparkja. Az óriási vasútfejlesztési tortát csak ők akarják zabálni😃 Kérdés jó lesz ez nekünk részvényeseknek!? Majd a konkrétumoknál valószínűleg felhúzzák 100- 120 ig pár napra, aztán szarnak az érdekeinkre és 60 ft körül évekig megállapodik?? Opus2😟
Set Szekta és trú ÚRRRRAKKKK fenklubja