Set: "Osztalékágon azonban várhatóan jelentős bevételhez jut a cég az elkövetkező években – emelte ki az igazgatóság, amely az ülésen másfél évre szóló felhatalmazást kapott legfeljebb 10 millió saját részvény visszavásárlására minimum 60 forintos, maximum a 30 napos tőzsdei átlagárat 20 százalékkal meghaladó vételáron." 15 millióval 7,5%-ot ment pénteken az árfolyam. 400 millióval talán a tisztulás (kiolvadás) után az új beszállókkal ismét 100 fölötti sávokban lépkedhetünk.
Amugy érdekes ha paneban anyáméknál, mindig megy a köhécselés de vidéken nem , ez elég érdekes vagy panel por allergia , 5g, elektroszmog vagy ők et beoltották már 3szor, aztán attol , a rossev sem tudja, egy biztos már minden mérgezett,
Nem fogják amugy , igen magyar koronás virus, mert ugye van már sokféle miért ne lehetne egy magyar is, viccoltam persze utobira, amugy egy éve valamin én is átestem, kgy nemsoká kijön gondolom nov-dec lesz, mondom szerintem valami közbejött hogy nem adják ek a 3 részüket , ez jot jelent, amugy delta és megakarán is jo lesz, csak győzzük kivárni, opus már nagyon régen nem ment elébb utobb meglodul az is
Törölt felhasználó2021. 09. 04. 14:53
Csak ne h az új kgy-t is eltolják a 4.hullámra hivatkozva. Mert ugye ezektől minden kitelik!
Szolni kell sáskákbak hogy 150 huzzák, akkor sokan kuszabadulnak, és akkor mások szorukbak be, szoval már nemcsak dumálnu kéne orbiknak hanem , továbbfejleszteni setet, nem azt mondom nyaljon be orbánnak, de azért lehetne haladni, hátha mist lesz valami, ugye mégsem adják el a 3 érdekeltséget gondolom azért mert üzlet jött , mi másért,
szerintem kapnak valamennyit belöle az biztos és szerintem már meg is kapták ,c azért nem adják a 3 céget mert jön a bevétel,vasutbol,és lehet sethez képest nem is kevés ,
Nem Az volt a célom hogy milyen sok helyen vannak az hazánkban vasúti felújítások, korszerűsítések + ha még hozzá vesszük Budapest 2040 et! BUBE! BUDAPEST-VARSÓ és még sorolhatnánk nap mint nap jelentenek be szerte az országban valami vasúttal kapcsolatos hírt.
Set Szekta és trú ÚRRRRAKKKK fenklubja