Ez a felszámolósdi már nekem sem tetszik, az elmúlt napokban vettem egy keveset, tegnap egy részét eladtam nyerőben, ma meg a maradék 25k-t bukóban. Jobb a békesség, keresek olyan papírt amiben nem lebeg felettem a nullázás réme. A bátraknak sok nyerőt.
Ha jól rémlik a SET-nek korábban többen is adtak kölcsönt, és mintha azt tervezné a cég, hogy ezeket egyes leányainak átadásával rendezi. Lehet, hogy ezt valamelyik hitelező máshogy gondolja, és inkább pénzt kérne, csak ezt a cég nem kommunikálja.
Eleve, illendő lett volna kiadni egy közleményt a végrehajtó lépéséről. Még akkor is, ha valami pitiáner ügy áll a háttérben.
Hogy ki és mennyit követel, azt nem tudom, a végrehajtó minden elérhető
vagyonelemre lefoglalást kezdeményezett, ami ilyen esetekben megszokott,
azaz "mindenre lő, valahonnan csak lesz pénz" alapon teszi a dolgát. A fura inkább az, hogy ilyen fázisig eljutott az ügy. Azért nem azzal szokott kezdődni egy behajtási folyamat, hogy a végrehajtó lefoglal, előtte sok kört meg szoktak még tenni a hitelezők.
Adatbázis rekordszám: 86397 Találatok száma: 1 Az állami adóhatóság nyilvántartásában 2021.08.08-án/én az alábbi végrehajtási eljárással érintett adószámok szerepelnek: Ha nem adott meg maximális lapméretet, legfeljebb 100 sort jelenítünk meg egy lapon
Köszönjük a munkát, ezt én is láttam egy kettőt megnéztem, engem az összeg érdekelne. 3 misit írtak itt korábban, lehet azért keveslem ekkora felhajtásért. Vagy tényleg csak 3 misi, ha így van az semmi.
Set Szekta és trú ÚRRRRAKKKK fenklubja