Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Amilyen jól nézett ki 2 nappal ezelőtt a csárt óráson, most olyan fosul. Akkor tiszta optimista voltam. Mindegy, tettem be kicsit lentebb vételt. A tanulság, hogy itt már 10%-ot simán el kell tenni, nem várni, mert 1 nap alatt kampó neki, ez egyben lehetőség is persze.
Lehet,
hogy azt gondolja, hogy a beiktatása előtt gyorsan kimond mindent, amit
elnökként nem? Ég tudja, de én már minden nap úgy nyitom ki a netet,
hogy él e még, vagy megint ellőtték a füle szélét, csak most a másik szélét. :) Olyan
cifrákat enged el a vámok mellett, hogy az az érzésem, hogy egyre többen örülnének, ha
sikerülne valakit radikalizálni és hát szeretik is otthon éppen elegen :) A környezetét látva nem
bátorságnak mondanám, amit csinál. Ő a viharban az elszabadult hajóágyú. Látszatra totál eszelős lett az öreg. Már mindenre és bármire lő. Ha éreztetik vele még rá is játszik.
Ezt olvastad a Wizz-el kapcsolatban ? https://www.portfolio.hu/uzlet/20250107/a-concorde-szerint-kozel-60-szazalekkal-tobbet-erhet-a-wizz-air-733161 De a szépséghiba az, hogy e közben a Citi 11,7 GBP-re tette a célárat, ezért volt a tegnapi ismételt esés. Gondolkodom én is Wizz vételen, csak 12,5 alatt. A Ricsi nekem is az egyik kedvencem volt, sokáig de, már egy jó ideje parkoló pályára tettem, mert pénzt akartam keresni. Azonban bármikor jöhet egy fordulat, a Ricsinél ez kiszámíthatatlan. Ha esetleg tovább esik, akkor talán komolyabban beszállok.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.