Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Értem már mit b@szt@k el. A 2023 Q4-et vonták ki belőle, nem a 24' Q1-et. 23 Q4 36Mrd 24 Q1 68Mrd 24 Q2 70Mrd Amúgy azóta javították ha megnézed a táblázatot. Nevetséges hogy egy portfólió szintű oldal ilyet megenged magának amúgy
Az első 6 hónapban az adózott eredmény 138,215 Mrd Ft, ebből kivonta az első negyedév eredményét (36,9 Mrd Ft) és így megkapta, hogy a második negyedév eredménye 101,315 Mrd Ft.
Jól megtanultam a leckét, olyan őrült felhalmozást, amit korábban csináltam azt sosem fogom még egyszer és sokkal diverzifikáltabb a portfólióm mint korábban. Tegnap vettem OTP-t is, van egy kisebb MOL pakkom, de az csak játéknak és lehet hogy el is dobom...
Amikor nagyon megnőtt a pakkom mindig rád gondoltam és adtam el belőle, pl múlt héten több mint a felét kiszórtam minden nap adtam el. Jobb a békesség.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.