Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Jövő héten nem leszek /vagyis csak korlátozottan, nem tudom figyelni állandóan/, gondolkozok mi legyen a pozikkal, nem csak a Ricsivel, hanem a többivel úgy általában..
Valakik szeretnének még egy jó beszállót kihasználva a mai nap tőzsdei kivárását. 9.150 támasz, talán kicsit alátüsizhet..., szerintem nem megyünk le addig, de ha mégis, akkor se leszünk ott hosszú ideig. Nyugtával a napot! 😉
Én is OTP és Ricsi Tl-ben ülök, de az hosszabb távra van. Egy kis aprópénzt gondoltam megkeresnék, de inkább igyekszem a kezemen ülni, buktam eleget az ezüsttel... :D
Én mindenesetre bővítettem kicsit a BUX shortomat az OTP és Richter long mellé a skizofrénia jegyében. Kis szerencsével mind a két irányba pánikba esek majd és bukóban kidobom..:)
BUX ATH szinten van, ráadásul mind a négy blue egy százalék fölött emelkedett eddig ma, szerintem most megy az agyalás a gépházban, hogy innen beejtsék az indexet, vagy 71 ezren találjuk magunkat.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.