Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Érdekes a reggeli korrekció felvitte a 9K felé,de nem tudott ott megmaradni,így a 9K erős ellenállás egyenlőre,a zárásra pedig a tegnapi szinten kb. Lehet bent van egy nagyobb eladó a piacon.
Nincs különösebb gáz, hónap végi kitárazás csupán. Ami ebben abszolút pozitív, hogy a záró szakaszban 452 ezer db cserélt gazdát és a tegnapi szintet tudta tartani az árfolyam.
Nemrég volt egy portfolio cikk kb egy hónapja talán, akkor jártak 10-nel a 40-bol. (Mrd) Braveman számításai szerint még hátravan 28 Mrd, ez egybecseng azzal amit írtam. Én megnéztem a gyógyszerlistát tegnap van rajta Abbvie is, aki a Richter partnere, de szerintem azt nem a Richter gyártja neki, vagy nem tudom...
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.