Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
A Richter Gedeon Nyrt. bejelenti, hogy a 2023. április 6-án indított részvény-visszavásárlási
program keretében 2023. július 7-én 13.727 db saját részvényt vásárolt az UniCredit Bank
Hungary Zrt. közreműködésével a BÉT-en 8.340 Ft/db átlagáron.
A Richter képes néhány nap alatt olyan emelkedésre, amire nem számít szinte senki. Várom a féléves jelentést, ami szerintem jó lesz és feloezsdíti a Ricsit
Úgy néz ki hiába próbálkozik a Ricsi az SRV-vel, mivel az eladói oldalon azonnal lenyomják, ha egy kicsit emelkedik. Valakik alacsony áron jól bezsákolhattak és nekik simán megéri ezen az áron ios eladni. Kérdés, mikor fogy ki belőle ?
oszti előtti felszúrás 22rdm-s volt. Azon elvileg túl vagyunk már, én múlthétre vártam, hogy ennek a hatása kimegy. Úgy tűnik kicsit tovább fog tartani, forgalom sincs, hogy haladjon az ügy.
-Erste:-- Lassan véget érhet az MACD korrekciója, így a 8.255 forintos támaszszint várhatóan a következő napokban is ki fog... Lassan
véget érhet az MACD korrekciója, így a 8.255 forintos támaszszint
várhatóan a következő napokban is ki fog tartani a Richternél. Viszont
fentről számos ellenállásszint nehezíti a terepet, így katalizátor
hiányában nehéznek ígérkezik ezek áttörése, így maradhat az oldalazás. Támasz és ellenállás szintek
Jó napot! Micsoda forgalom van itt! Egy bedobott 20-30K SRV kihúzhatja 8500 ft-ig! -Private Banking friss:-----Richter napi: Még mindig korrekciós fázisban van apapír, erről árulkodik a gyenge forgalom. A vevők is kivárnak, így folytatódhat az oldalazás ezeken a szinteken. Amikor a lefele nyitva hagyott rés betöltése megindul, az lehet egy long jelzés. Jelenleg semleges az ajánlás. A 8125 körül már vételi zónába érhet, ha alacsony marad a forgalom az esésben. Ellenállások: 8750; 9063; 9375. Támaszok: 8125; 7813; 7500,
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.