Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Rendben Akkor már csak az lenne a kérdésem hogy holnap reggel körülbelül honnan fogunk nyitni? Mitől függ hogy esik e annyit amennyi az osztalék vagy többet, vagy nem esik annyit?
Én a mai mozgást tegnapra vártam. Egy napot késett. De ezeknél nem lehet tudni a BÉT-en... Azt mondják dzsemet visznek, de a papírokon az van, hogy jam, aztán a plató meg tele van lekvárral. 8765
Egy részét ma én is eladtam, de nem egyértelmű, hogy holnap nem tölti be a szelvényvágás utáni szakasz egy részét, pláne mert sokan arra számítanak, hogy egy időre meg volt a lokális csúcs. Arra is komoly esélyt látok, hogy ha le akarják rántani, azt egy másik, kevésbé látványos időpontban csinálják majd.
Szia, ott az ügyféladatok/módosításoknál be van minden pipálva előre így az emailes értesítő minden tranzakció után (még a módosítás után is küldenek!) és nem változtatható...
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.