Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Én a tech és az EV részvényeket szeretem, programozóként is közel állnak hozzám. Az EV papírokon nekem is van még veszteségem, de előtte jól hoztak. Vettem pár Tesla-t 106 dollárért is amin már szép profit van.
EU-s pénz + orosz-ukrán békekötés esetén elképzelhető a 9200+ árfolyam. De akkor nagyon! Amcsi papírokhoz annyit, hogy ytd DOW komponensek 10-20% mínuszban is bőséggel egy-két komolyabb zöld van csak. Szektortárs ABBV sem bull az elmúlt időkben, sőt. Persze ha van tuti infód, hogy melyik hazai brókerház pumpálja eszetlenül és meddig még, ne tartsad magadban! :))
Igen. Bosszantó, hogy látszólag nincs vevő csak eladó, ezért nem vettem napira 8400 körül, pedig már beraktam a vételt. Dél körül el kellett mennem és utána amikor délután ránéztem már 8610-volt. Nem baj, van elég Ricsim, de jó lett volna még keresni vele egy kis plusz pénzt.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.