Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Hát nem pont erre gondoltam amikor azt mondtam, h új lokális aljat várok :D Nem volt beállítva vételem, ez meg elszáguldott mellettem... Ha a támaszból ellenállás szabály érvénelysül akkor 7800-on ki lehet még szállni a bukókból és mehetünk lefelé...
blue-ban füge, zárás előtt közvetlen, pánikban, ajjaj, 2009-es emlékek (akkor még napi 15% lehetséges limit elmozdulás volt)... szar emlékek mindenesetre
uhh micsoda darálás megy ma mindenben, de legalább ebből kiszállhattam a reggeli kósza vételem fügehigításával. A blue-k közül a legelőször medvévé vált rv. ez. 1 éven belül valszeg lesz 6000 azaz hatezer alatt is.
Azért azt a genyót, aki az aukciós szakaszban a valószínűsíthetően üres könyvet le tudta manipulálni 7260-ig...... Persze lehet, hogy csak körbepisilték, hogy holnap meddig viszik le (vagy hol nyit)
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.