Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
A Richternek ez a gyenge HUF minden nap jó hír. Ha erősödne a forint 2-3 %-ot, még az is jó hír. 300 körüli dollárnál gyengült el a Richter, ha jól emlékszem. Szerintem ez az év pipa a megemelt célokkal is, de valóban hosszabb távon nem lehet csak erre építeni, kell majd hír is.Nyilván dolgoznak rajta. És igen, nehezen kereskedhető a papír, nemzetközi szinten túl kicsi, ha mégis es külföldi vevő hozzá nyúl, napokig (vagy mint láttuk legutóbb, hetekig) esik vagy emelkedik miatta. Viszont a legjobb menekülő papír. MOL-t és OTP-t is szivatta már az állam (külön adó, ársapka), de a gyógyszergyártókon nincs igazán fogás, ha van is, a hazai üzemnél fontosabbak a külpiacok. Nem olcsó a Richter- ne is drága- , de most minden neki dolgozik.
Ez bennem is megfordult, 16400-16500 ft fogta az OTP-t, brutális forgalommal adják. Felpattanás lehet benne,de kérdés ma hol zár,USA-eladók jönnek-e délután. Dél sincs és 11.4 milliárd ft a forgalom benne.-
Amíg az intézményiek nem veszik, vagy nem jön ki v.mi pozitív hír addig nem fog menni szerintem, az OTP jobban mozog a nyugattal, Richi számomra kiszámíthatatlan, de van nekem is belőle. 8.XXX és 7.XXX szintről azok eladásán gondolkodom most és OTP-be áttankolni, ha kieste magát az OTI-ban jobban bízom.
Jó napot! Ez menekülő papír.- Private Banking friss:--Richter napi: Az emelkedő trend törése komolyabb forgalommal történt. Az elmúlt két nap némi korrekciója gyenge vételi érdeklődést hozott. Ez a minta arra utalhat, hogy tartós emelkedésre nem érdemes készülni még. Felül a 8750-es szinttől találhatunk erős ellenállásokat, míg alul a 7813-as támasz alatt találunk támasz szinteket. Ezen szint alatt lehet a vételt keresni, mert a 7500 alá nem várható. Támaszok: 8125; 7813; 7500. Ellenállások: 9063; 9375; 9688; 10 000
Meglehet, mintha MOL és Richivel próbálják tartani a BUX-ot. Certi veszélyes üzlet, én csak békeidőben játszom velük, ilyenkor inkább részvényt veszek és ha tovább esik, akkor kiülöm, vagy veszek rá fedező shortot, ha durvul a helyzet. Szóval óvatosan! Megindult felfelé már ötcáá:)
köszi hát nem igazán hiszem, mert eddig ment a buy the dip...de most már stratégiát váltanak is kint szerintem, vagy csak az akciós bevásárlás folyik, vagy korrekció, ezt nem tudhatjuk...Ügyesen, Óvatosan, Jó kereskedést és szép nyerőt Mindenkinek!
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.