Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Nevezzük inkább daytradernek. Swing trader az is aki benne van több hetes hullámban. Pl otp 13-17k legutóbb. Támasz: kinek? A daytradernek? Fibonacci szint? Nálam a támasz a 200 napos átlag volt.
Z.:8580 Gyönyörű kitörés magas forgalommal, főleg ha a nyári uborkaszezont nézzük. Majdnem napi max. talán lehet annak is venni ha ilyen közel zár hozzá. Inkább a további emelkedésre és a 8800 megközelítésére szavaznék. Aztán majd meglátjuk. Gratula mindenkinek, aki kitartotta a papírt a mai napra is :)
Legyen így! Ma hatalmas mázlival eladtam egy pakkot 8590-en, egy kissebbet 8545-ön, jó napom volt. Az a gond, hogy kiszámíthatatlan a mozgása, persze hosszabb távon 10k felett lesz, ez nem is kérdés, csak az, hogy mikor.
Akkor elvileg jogosult vagy rá. A könyvbe történő felvezetés miatt van az a pár nap valószínűleg. Amit javasoltam azt próbáld meg. Vagy a brókercéged kérd meg, hogy ellenőrizzék a tranzakciót és ennek felkövetését a Richter felé. Sok sikert!
Köszönöm.Igen, épp eszerint a tájékoztatás szerint járna, ha jól értelmezem. 06.02-án vettem, azaz 06.03 előtt, és 06.07.-én a birtokomban volt. A 06.03. dátum a vásárlásra vonatkozik és nem az ügylet lezárására, jól értem? Te pl megkaptad az osztalékot? Írja itt más is, hogy nem kapta meg. Mikortól érdemes utánajárni?
2021. június 14. A fent megállapított osztalék – fenti feltétellel történő - kifizetésének kezdő napja, azaz a jogosultak követelése e naptól nyílik meg.
2021. június 7. A tulajdonosi megfeleltetés fordulónapja. A fenti osztalékra az jogosult, aki e nap végén a részvény tulajdonosa.
2021. június 3. A fenti osztalékra jogosító részvények megszerzésére irányuló tőzsdei ügylet kötésének utolsó napja a Budapesti Értéktőzsdén.
Ha ennek megfeleltél, akkor érdemes a komplett tranzakciót lekérni és felvenni a Richter központjával a kapcsolatot. Legalábbis én ezt csinálnám.
Sziasztok! Véletlenül épp úgy vettem vissza a Richtert , hogy osztalékra jogosult lettem( 06.02-án). 06.09-én adtam el, ha már így alakult. Nem kaptam osztalékot. Tanácstalan vagyok. Köszönöm, ha segít vki. (Elszámolási nap 06.04. volt, de a tájékoztató szernit: 2021. június 3. A fenti osztalékra jogosító részvények megszerzésére irányuló tőzsdei ügylet kötésének utolsó napja a Budapesti Értéktőzsdén.)
Egyetértek, anniy, hogy én nem is tartást mondanék, hanem ha 8800 körülről pattan lefelée, akkor támaszon ebbe még be lehet szállni. Sztem, ha lesz visszateszt az akár bővítésre, akár belépésre is jó lehet majd.
Sztem 8400 nál el kellett durrannia a SL-oknak a shortban. Innen aki shortban tartja max abban bízhat, hogy az áttört ellenállást a piac visszateszteli, és akkor ott még esetleg kiugorhat. Jó eséllye a Richter 4-es nagy hulláma befejeződött, és most már az 5.ben indulunk az ATH felé.
Jó napot! A tegnapi vételekből azért várni lehetett a jobb eredményt. -Private Banking friss: --Richter napi: A csökkenő trendvonal törése óta az esés megállt, oldalazásba, erőgyűjtésbe fordult a papír. A 7813-as szint erős támasz, mivel megfordult a papír erről a szintről, folytatódhat a hosszabb távú long trend. Az elmúlt napok emelkedése kimozdíthatja felfele a papírt ebből az oldalazásból, növekedés indulhat újra. A 8750-es szinttől kezdve találhatóak csak ellenállások. Támaszok: 7813; 7500. Ellenállások: 9063; 9375; 9688;
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.