Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Szép tüzijátékkal indult, egészen 8.120 - ig. A múlt idő indokolt, gyorsan ellőtte azt a kevés puskaport, mert már 8.055-ön áll. Nem lenne tragikusan nagy baj, ha tartósan 8.000 felett tudna maradni...
Ja banyek, mint a Molnal. Vartam a 200ig aztan meg nezhettem amikor felette kb 50 forintrol fordult... most nem akarok igy jarni. Inkabb vettem ma is. A 7300-7700 kozti szintek lehetsegesek, de most az elobb fordulastol jobban tartok.
Megy a tömködés ugyanakkor nem ad rá nagyokat. Most inkább nekem úgy tűnik hogy az eladói oldalt kitömi, de ha elindulnánk felfelé lehetséges hogy kiszedné.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.