Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
péntek reggelt 9:36kor írt, hogy 8200nél nyitott...aznap volt csaknem 8300 is....hétvége....hétfőn volt közel 8400, majd kedd újra 8400 körül is volt, végig tartja, na persze......majd 8240 is volt , de persze ő nem zárja enyhe mínuszban sem,, naná :) Szerdán megint volt 8350, ő még most sem zárja,majd volt szerdán 8150, akkor sem zárja, majd idejön nap végén, hogy 8140en, napi minimumon zárta a nap legvégén :))))))))))))))))))))))))))))))))))) Miért nem ma zárta, ha ilyen nagyokos 8060 körül ?????????? :)))))))))))))))) Szánalmas, röhejes, kényszeres hazudozó, zéró kereskedéssel...vagy bevallatlan buktákkal....
Félreértés ne essék. Én örülök neki ha valaki nyer akár short akár long. Reppasz amikor jelezted a shortot és felfelé mentünk rákérdeztem, hogy eladtad vagy pedig milyen taktikát folytatsz. Akkor arra nem reagáltál most pedig ,hogy esett azt mondod tartottad. Ha nyertél vele és elmész belőle nyaralni az nagyon dícséretes, de szerintem utólag bemondani a pozícióit nem szerencsés. Természetesen akkor és arra reagálsz amire szeretnél én csak azt mondom, hogy félreérthető ahogy ezt kommunikálod időben.
Hja, valami hasonlót sejtek én is. 8150-en akartam venni, de lassú voltam, most 8200. Ha innen felfelé megy nagyon jó, de a lefordul jól elrontom az átlagomat...
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.