Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Bátor vagy, el kell ismerni.... -R.C. reggeli.Gyenge napok a Richternél
Hiába szárnyal a magyar tőzsde legtöbb szereplője, a Richter
kifejezetten gyenge napokat produkál, és még az sem lendítette fel az
árfolyamot, hogy komolyabb állami megrendeléseket kapott a cég. Az újabb
1%-os eséssel 6750 forinton zárt a részvény ára, technikai szempontból
pedig kritikus napok jönnek, mert az EMA(50)-es mozgóátlag áttörése még
nagyobb lendületet adhat az esésnek. Milyen áron adtad az 1445 db-ot?
Ez mind nagyon szép! DE! Mit tesznek azért, hogy bármelyik szintet is elérje meghatározott időn belül a részvény? Mire alapozzák ezt a részvényértéket? Ennek az évnek is a végére 8k volt előjelezve. Van még rá esély, de egyre kevesebb, ha nem lesz valami átütő dolog a Richter életében még idén.
Szerintem idén már me várjunk csodát . 6900 körül szerintem lehetséges december közepére . Aztán lassan csak halad majd addig mire jön az utolsó negyed év.(Ennek fejből nem tudom az időpontját ) .
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.