Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Igen, most az OTP-MOL szívta el a befektetőket. A Richter csökkenéssel zárta a kereskedést, és
még az sem segített a gyógyszeripari papíron, hogy a nap folyamán a
HSBC megemelte 8200 forintra a célárát - fejtette ki az elemző. Török Lajos, az Equilor Befektetési Zrt. vezető elemzője
Szerintem a héten esni fog ricsike végig sajnos.Csoda lenne a pénteki felmenet még.Sajnálom én is sokkal többet vártam tőle , de így talán ismét beszállok majd- ott már lenne értelme.
Azert emlekszem meg amikor 7300 volt az OTP meg, hagyjuk... Akkoriban sztar reszvenynek hivtam magamban. Es ez meg par honapja volt. Most meg olyan tobb ezres pakkokkal pakoltak vegig a lefele vezeto utat, hogy elkepeszto. Jelenleg az OTP szivja el nagyon a befektetoket (pont forditva), de elozo heten is szerdan volt a nagy feltamadas. Nem zarnam ki, valaki penteken nagyon foltolta 7000 fole, mint ma az OTP-t, vajon o majd pentre visszajon?
Teljesen követhetetlen...Tartom hogy ebbe 6100-nél előbb beszállni veszélyes.Bármi lehet vele,ez nap is teljes vicc....Jó hogy eladtam a múltkor 7000 -ért mindent.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.