Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
pedig ott voltam a kezem a shorton 7050nél, de mondom tutti felszúrnak az öntés előtt 7150 körülig a stopokért, sajna a Dax előbb forult lefelé mint gondoltam, ez van, real: 6850
Rchter túlteljesített midenkit afel-ben, köszönhetően a közben megjelent kóreai hírekenk, az esést teljesen ledolgozta, miközben USA és Otp a felét, DAX negyedét... Ha kint nem jön egy újabb le kör, a 7500 simán benne lehet, viszont ha újabb aljak jönnek, akkor szerintem 5xxx sajna az irány.
Jó napot! A forgalom ismét magas, folytatódik a 7K támadása. Profitline.- 7000 forint környékére ugrott vissza a jegyzés, amely a következő napok
nagy ellenállása lehet. Az amerikai jegybank napirenden kívüli lazítása
tarthatja a lelket a bikákban és addig a Richter is joggal pályázhat az
új éves csúcsra 7100 forint felett.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.