Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Átnéztem RG régebbi feljegyzéseimet és láttam, hogy az árfolyamnak 4.400 alá kellene esnie, amit eddig 2017 június óta nem ért el. Nem kizárt, hogy RG elindult a célár fel. Az is lehet, hogy 2017-től egy nagy ABC flat alakzat formálódik.
hát vagy valamivel még tetézik a hangulatot, mit tudom.. én eddig eltitkolt esetekkel, vagy hogy mutálódik, vagy bla bla.. bármit lehozhatnak, aztán majd jön hogy ja mégse :) (reméljük mégse)
Én úgy gondolom,h a vírus miatti gyár bezárások miatt az euban is kialakul a gyártáshoz szükséges alkatrész hiány . Ha továbbra is érvényben lesz a karantén nem lesz alkatrész amit Kínában gyártanak de itt az euban építenek be bizonyos termékekbe. Ez tetézi a brexit miatt kialakult autó gyártás a briteknél plusz nagyon jelentősen vissza esett a kínai autó piac is! Szerintem min fél év kell majd a gazdaság talpra állásához.
Majd ha beismerik, hogy nem sokkal veszélyesebb, mint egy sima influenza.
Törölt felhasználó2020. 03. 01. 13:52
Ennek akkor lesz vége, amikor feloldják a karanténokat és beismerik, hogy a továbbiakban semmi értelmük sincs, az egész világon elterjed a vírus, és rájönnek az emberek, hogy nagyobb a füstje, mint a lángja. Lesznek még halottak, elsősorban idős és beteg emberek, de az élet nem áll le, minden újraindul. Szerintem még pár hét. Addig tartás vagy vétel.
Akkor esik. Mi tehetünk. Pánikolni a legrosszabb a piac megteszi helyettünk. De teny, h független mi mit gondolunk egyenként a tömeg visz...összehangolt marketingmódra toljak a képünkbe h ennyivel nőtt rohamosan terjed..jaj mi lesz , és mindig hozzáteszik, azért felhivjuk az emberek figyelmét ne gondoljanak a pánikra:) ergó.... "Kis elefánt esete"
Most jön az ami eddig pozitív irányba ment a semmire ,hogy a jó ég se tudja hol lesz a lenti megálló szintén a semmire. A pánik a semmire. Azért egy ilyen dolognál megvillan a világ milyen fogyatékos szinten "él" eszméletlen... remélem tiszta szívemből ,hogy ez a baromság még 3-4 hónapig ott lesz a hírek középpontjában és esik minden mintha muszáj lenne.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.