Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Juhéjj,azért nem gondoltam volna ma ezt a végére,és igaz lett amiről napokkal ezelőtt írtunk,hogy ez a GYJ-megfordítja a több éve tartó jelentés utáni esési napot! A shortosok,akik reggel nyitottak,azt valakinek meg is kellett venni a nyitóban,na ott kellett bátornak lenni. Intézmények így is örülnek ezen az áron kapnak.
Jé reggel még valaki 4000 ig temette. Ahhoz képest egész szépen lábra állt, persze még messze van a nap vége. A komolyabb korrekcióra várni kell még egy kicsit, hajrá Ricsi szopasd csak a sortosokat.
Az elszámolt "értékvesztés"-re, aminek döntő hányada a IV. negyedévre esett. Szerintem ez olyan technikai tétel, ami a cég értékét abszolút nem csökkenti.
Jobbnak találtam, a külön eszközt. Sejtésem szerint, ha valaki telefonon kereskedik, nehézséget okoz, ha a kulcsot is a telefonon keresztül kapja (lehet, hogy tévedek). A tokent a nyakamba is akaszthatom, és a kulcsért nem kell elhagyni a kereskedési felületet.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.