Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
sírkő és hullócsillag hetes gyertya is lehet még, igaz ahhoz ma 6800/6750 környéklén kellene zárnia, azaz elég borús napnak lenni, aminek még nem sok jele van
Repaszkám! Gyorsan nézd meg az egyenlegedet.. nehogy meglrpi legyen..” Richter topik szerda, 16:57#1196697019-nél dobtam.” Amúgy óvatosan a kölcsönvett részvényekkel.. Annyi rossz q....... s emlèk jut eszembe..
Nem bobtam 7019-en. Shortoltam 7019-től 6845-ig. A fizikailag nem létező, kölcsönvett részvényeket adtam el 7019-es áron és vettem vissza 6845-ön. A kölcsön kamatának levonása után maradt pénz a nyereség.
Látom senki nem gratulált.. még Zöldbéka sem.. Akkor egyedül én gratulálok.. bár nem értem hogy miért dobtad 7019.. De ha neked nyerő van annak örülünk..
Lépcsőzetes nyitás / zárás, rossz szokás! Ha nem vagy biztos a döntésed helyességében, miért kockáztatsz, ha pedig biztos vagy benne, miért nem lépsz rendesen? Igaz, én sem mertem megshortolni a papírt.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.