Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
https://invst.ly/p2qwu Lusta vagyok számolni, ezért volumen és MA átlagokkal számoltatom ki a november 25 óta tartó esés majd emelkedés sarokszámait. Nem lennék meglepve, ha ugyanaz a csapat indította el az esést, mint aki most az emelkedésben is közrejátszik. Az srv időzítésre lehet elméleteket gyártani, de a lényeget úgyis a chart mutatja.
Nem szoktam nézni a volument. Az srv vásárlás hírértéke is árfolyam támasztó hatással bírhat. Sokan vásárolhatnak ilyen megfontolásból. Közeledve a negyedév/év végéhez az USDRUB, RUBHUF árfolyam is közrejátszhat az emelkedésben. 6.200-nál jóval magasabb (6.8xx) árfolyamot is el tudok képzelni, de egyelőre nálam ez a célár.
Szándékosan nem írtam oda! (Három hónap eltérés!) Szerintem a trend folytatódik. Talán nincs is más naposon túli kereskedésre alkalmas részvény a BÉT-en. (Ezen a kettőn kívül.)
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.