Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Skacok, nem ördöngősség 1x tételt keresni a gyorsban, a számokra rátekintés után a 2. legfontosabb dolog, én ezért voltam biztos a dolgomban, hogy nem írok hülyeséget, na elbucsúzom, sok sikert mindenkinek!
Bezzeg, ha - ml belevenne - ner vitéz lenne az igazgatósági tag Vajon meddig menne? Milyen gyors lenne az emelkedés? Mekkora lenne a napi forgalom? :) :D
5690 Akkor az elmlt 2 nap mesterséges felhúzás volt ismét.ú Az elmúlt 1,5 évben a Richter bármilyen hír után, de mindig beesett. Ez van most is. Nincs csoda, vagy új a nap alatt....
Allergan egyik originálisának szabadalmi oltalmából a törvényhozók csak úgy elvettek 5 évet, ez azt jelenti, hogy a bőtermő időszakot megfelezték, nézelődni kellene a rátiók közt, sokkal jobb Gyj.-re esett, ha felbűvészkedik 6000-re én adnám. https://finviz.com/quote.ashx?t=AGN
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.