Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
5600, szenzacios! Amikor korabban ide vartam, ket jol ismert gyik -egymast nyalva-falva- azonnal lehurrogott az elso lekornel, most nagy a kuss, ennel nincs beszedesebb a shortolovagoktol :)
Bárcsak a Telekom oldalazna felfele közel 10%-ot :o) Ricsi május végére érinteni fogja a 6k-t szerintem, ha lesz pozitív hír Esmya ügyben (visszaírás lehetősége pl.) akkor maradhat tartósabban 6K felett.
Nem biztos. Szerencséje az immár 5% alatt lévő, a részvényeit szóró Aberdeen-nek és Blackrocknak hogy nem szigorított az MNB, így - a továbbra is gyenge HUF-nak "köszönhetően" - magasabb áron szabadulhatnak a pakkjaiktól. Egyébként tényleg 5.000 alatt lennénk...
Hát meg volt ott a mélypont, b* meg. Na mind1 elmúlt de sajnálom az ilyen kivárt trédeket mikor nem teljesen sikerül változtatások miatt. Én kiszálltam ricsiből egyelőre.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.