Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Ez nagyon csúnya,ész nélkül nyomja,mint süket a csengőt. 0 forgalom minden papírban,csak itt van masszív eladó,esélyt sem hagyva egy pár 100 forintos felkörre. Mindenkit kitöm aki mennyiséget akar,nem carozik,fax kivan...
Engem a hírek, hírvárakozások hidegen hagynak. Nem tudom használni az előrejelzésekben, nem konzisztens ek, nem lehet statisztikai alapon mérni. Szerintem a charton minden ott van, ami kell. A tévedés esetére pedig a stop.
Törölt felhasználó2018. 07. 16. 09:54
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó2018. 07. 16. 09:50
Előzmény:
törölt hozzászólás
4890-t látok, lesz egy kör felfelé, min 4950-re Szvsz, de tovább is mehet, sőt erre is tippelnék (csak investiges chartot nézek)
De azért vmikor a nap legforgalmasabb rv. vmikor csak a nap egy egy szakában, ami a forgalom szempontjából jó.Aug2 ??? Mikor lesz a Q2?!És a gyógyszerhatóságok bejelentései Mikorra várhatók?Aug közepe???
Utolsó kötés ár:4 880 HUF (41 735 db) Lesz egy tökéletes doji kis kanóccal le és fel. Tökéletes célkereszt. Egy nagy zöld gyertyának jobban örültem volna.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.