Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Én is tisztelem a te véleményed. Sajnos én a magyar politikai állapotokból indulok ki. Számomra ezért a benfentes kereskedelemmel kapcsolatban rendkívűl erős gyanu mikor ilyen bejelentéseket látok.
azért a hintalökdösés az bennfenntesség gyanus, mert ugye ha tudom mikor jelent a cég valami negativumot előtte biztos eladok, dehát ha nincs bennfentesség nem tudhatom, én ezért gondoltam amatőrségre. ..lehet, hogy jó ár a mai, de csak csodálni tudom azokat akik mernek venni és ha nyernek meg is érdemlik... nem elég a viszgálat miatti bizonytalanság, akkor még ez is, hogy nem tudjuk mikor jönnek ki egy ujabb rossz hirrel...tisztelem a véleményed, de a magamét nem modositom.
Azért ennyire szerintem nem amatőr dolog ez. Ezek a bejelentések gyors változást okoznak és ha jó irányban vagy hatalmas nyereséged lesz pár perc alatt. Ennek a hinta palintának igen is van értelme csak számunkra idegölők ezek, aki meg löki a hintát jót röhög.
a cég kommunikácioja is a béka szintje alatt van, 2 hetente csepegtet valami rossz hirt, ezt a leirást is mondhatta volna a multkori sajtótájékoztatón, hiszen most sem tudott biztosat mondani, jövő héten nagy elánnal be fog jelenteni 45 milliárdot, majd még ki tudja mit. ez az amikor egy könyvvizsgáló, vagy adótanácsadó lesz a cégvezető, bár tisztelem mindkét szakmát. De menedzsernek más avló, Csányiról el sem tudom képzeni ezt az amatőrizmust.
Ha megnézed 20-évre visszamenőleg ciklikus a papír. Egy éves emelkedő szakasz után ugyanennyi csökkenő szakasz. Az egy éves csökkenés vége a mindenkori csúcs fele is lehet majd!
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.