Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Én itt voltam tavaly tavasszal is. Örültem nektek, amikor 6500 után nem kaptam vissza, de akkor én elhajóztam ML papír vizekre. Most nagyon szomorú lennék, ha 1 éve vett Richterem még meglenne.
Lefordítom magyarra, aki nem értené, neki nincs, csak azt közölte. Mert ő egy zseni. Akinek a tavalyi nyerője köszöni szépen, jól van. Jah, és aki tavaly nem gazdagodott meg, annak idén esélye sincs rá.
Az szép, gyönyörű. :) Akkor 5300 körül lehet az alja, meglátjuk holnap mit mutat. Ma láttuk, milyen egy igazi blue hullókés. El is vágtam vele az ujjam. Pedig gondoltam, vegyünk komoly papírt, a pánikban majd adják olcsón. Hát adták.
A TL08 at fogom elkezdeni venni,2 teljes év emelkedése fog lenullázodni holnap,lényegében a Bux ban indult bikapiac egésze,mármint ami a Richtert illeti,ez azért nagyon komoly...
A Csepelre kevesebb energiám maradt, de azt is elkezdtem venni és holnap a másik fost az 'Est'-et is megnézem. Az Est nagyobb falat lesz Éva, mert ott az egyik nagytulaj is adogatja csak sunnyog. . (Bocs a kis offért.)
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.